LIIKUNTA

Lapikkaan liikunnallisia tapahtumia järjestetään pitkin vuotta aina niille sopivina ajankohtina. Facebookista löytyy Lapikkaan Liikunta -ryhmä, johon liittymällä voi saada ajankohtaisia päivityksiä. 


Muutamia vuosittain järjestettäviä liikuntapahtumia:

El Clasico
El Clasico

Perinteisesti järjestettävä jalkapalloturnaus, jossa lapikaslaiset ottavat mittaa toisistaan ansaiten rehentelyoikeudet loppu vuodeksi.

Lastukkaan pesäpalloilu
Lastukkaan pesäpalloilu

Kevät säiden lämmetessä kaivetaan räpylät ja mailat kaapista ja lähdetään porukalla Susivoudin kentälle pelaamaan kasvatustietelijöiden kesken!

Pipolätkä
Pipolätkä

Rentoa pelailua, järjestetään kun säät sen sallivat. Parhaat kynäilijät, sulavimmat luistelijat ja romuluisimmat puolustajat voivat tulla harjoittamaan taitojaan. 

Norsufutis
Norsufutis

LAPIKAS <3 NORSUFUTIS
Perinteikkäästi pelataan Talvipäivillä ja Lapikkaalla on pitkä historia lajin mestaruudesta. Tämän vuoksi järjestetään höntsäpelejä, joissa hiotaan taidot priimakuntoon.

Syysvaellus
Syysvaellus

Ounasvaaran luontopolkujen näkymät ovat ruskan aikaan uskomattomia, joten tapana on ollut lähteä porukalla niitä ihastelemaan syysvaelluksen merkeissä. Pysähdytään nuotiopaikalle eväiden kera. 

Rollohalli
Rollohalli

Mikä sen mukavampaa kuin lähteä vähän kuluttamaan energiaa pomppien, hyppien ja temppuja tehden.

Sporttipassi

Sporttipassin hankkimalla saat käyttöösi korkeakoululiikunnan koko tarjonnan. Passilla pääsee harrastamaan mm. ryhmäliikuntaa, erilaisia palloilulajeja sekä käyttämään kuntosalien palveluja sekä oikeuttaa sovittuihin alennuksiin eri kursseista ja yhteistyökumppaneiden palveluista.


Lisätietoa passin hankkimisesta LYY:ltä: 
https://lyy.fi/opiskelijalle/jasenpalvelut/  


Lisätietoa passin palveluista: 
https://blogi.eoppimispalvelut.fi/korkeakoululiikunta/rovaniemi/