TAPAHTUMAT

Kulttuurivastaava

Hallituksen kulttuuri- ja vapaa-ajan vastaavan tehtäviin kuuluu kaikki opiskelijakulttuuriin liittyvä asia. Käytännössä tämä tarkoittaa tapahtumien organisointia, suunnittelua ja järjestämistä. Esimerkkinä sitsien järjestäminen. Kulttuurivastaavat tekevät läheistä yhteistyötä LYY:n, muun hallituksen ja muiden ainejärjestöjen kulttuurivastaavien kanssa.

Käytännössä: Kulttuurivastaava istuu vapaa-ajan jaoston, sekä hallituksen kokouksissa. Hänen tärkein tehtävänsä on suunnitella, ideoida ja toteuttaa mitä hauskempia opiskelijatapahtumia. Esimerkkinä sitsien järjestäminen, joka lähtee ideoinnista, budjetoinnista, sitsipaikan valmistelusta jne. Tämän jälkeen seuraakin paras osuus; sitsit, josta lähes kaikki pitävät (ainakin me kulttuurivastaavat).

Liikuntavastaava

Liikuntavastaavan pestissä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia liikunnallisia tapahtumia jäsenistölle! Tätä pestiä voi kuvailla ns. matalan kynnyksen vastuualueeksi, koska useimmiten liikuntavastaavia on vähintään kaksi. Tapahtumia voi luoda laidasta laitaan. Pesistä, norsufutista, ruskaretkeilyä, laskettelua, olutjoogaa... you name it. Suosittelen myös kehittelemään ainejärjestöjen välisiä liikuntatapahtumia yhdessä muiden ainejärjestökollegoiden kanssa. Rollossa on huikeat liikuntamahdollisuudet, liikuntavastaavana pääset hyödyntämään näitä mahdollisuuksia. 

Fuksivastaava

Fuksivastaavan pestissä pääset tekemään töitä ruohonjuuritasolla. Huolehdit fuksien edunvalvonnasta ja yrität parhaasi mukaan integroida heidät Lapikkaaseen ja Lapin yliopistoon yhdessä tuutoreiden kanssa. Saat mm. mahdollisuuksia suunnitella tapahtumia uusille fukseille tuutoreiden kanssa sekä laajentaa kontaktiverkostoa muiden ainejärjestötoimijoiden kanssa. Fuksivastaavan pesti kehittää sinun organisointitaitojasi sekä antaa myös mahdollisuuden toimia ''ryhmänjohtajana''. Fuksivastaava on paljon tekemisissä tuutoreiden kanssa fuksitapahtumien ja syksyn fuksiviikkojen rytmityksen osalta. Fuksivastaavana toimit siis hallituksen ja tuutoreiden välisenä linkkinä, jotta yhteydenpito pysyy saumattomana. Tässä pestissä tutustut hyvin tuutoreihin ja saat mahdollisuuden tutustua sekä nähdä uunituoreet fuksipallerot vipeltämässä ympäri Rolloa syksyllä. Mikäs sen parempaa!