T U U T O R I T

Tuutorien tehtävä on ryhmäyttää fuksiryhmiä sekä tarjota heille vertaistukea opintojen alkutaipaleella. Tuutorit esittelevät uusille opiskelijoille yliopistoa ja kaikkia sen käytäntöjä sekä pyrkivät auttamaan heidät opinnoissaan alkuun. Tuutorit ovat useimmiten toisen vuoden opiskelijoita ja he ovat saaneet koulutuksen tuutorointiin. 

Luokanopettajaopiskelijoiden tuutorit:

Elina Jaakola

Ryhmä 1

"Oon Elina Jaakola, 21v ja kotoisin Pudasjärveltä Oulun ja Rollon välimaastosta. "

Siiri Holappa

Ryhmä 1

"Heippa! Minä oon Siiri, olen toukokuussa 21-vuotias ja alunperin Utajärveltä kotoisin!"

Emilia Pohjola

Ryhmä 2

"Hei! Mä oon Emilia jotkut kutsuu Empuksi. Oon 23-vuotias ja kotoosin Kauhajoelta, Etelä-Pohjanmaalta."

Mirjam Paaso

Ryhmä 2

"Hei! Olen Mirjam, mutta minua kutsutaan usein lempinimelläni Mimmu. Ikää löytyy 20 vuotta ja kesäkuussa tulee täyteen huikeat 21 vuotta. Olen juuriltani kotoisin täältä Rovaniemeltä, mutta koko ikäni olen asunut Päijät-Hämeessä pienessä kylässä nimeltä Hartola."

Heidi Kurikka-Aho

Ryhmä 3

"Moikka! Mun nimi on Heidi ja oon 21-vuotias. Rovaniemelle eli Rolloon muutin Oulusta, jossa oonkin asunu koko elämäni ennen tänne muuttoa."

Anniina Nokkonen

Ryhmä 3

"Moro! Mä olen Anniina, 21, ja kotoisin Kangasalta, siitä Tampereen vierestä."

Janina Wicklund

Ryhmä 4

"Moikka! Mun nimi on Janina, oon 23-vuotias ja kotoisin Helsingistä."

Emmi-Lotta Lunnas

Ryhmä 4

"Moi! Mä oon Emmi-Lotta, mutta lähinnä kaikki kutsuu Emmiksi. Oon 22-vuotias ja kotoisin Ylihärmästä. Mut tunnistaa helposti siitä, että puhun välillä aika leviästi Etelä-Pohjanmaan murretta."

Anna Alatalo

Ryhmä 5

"Moikka! Mää oon Anna 21v, ja oon asustellu Rovaniemellä nyt jo useemman vuoden. Oon alunperin kuitenki Oulusta, mikä saattaa välillä paistaa mun puheesta."

Anna-Stina Kokko

Ryhmä 5

"Moikka! Mää oon Anna-Stina a.k.a Ansku ja oon 22-vuotias. Oon alunperin kotoisin Oulusta, mutta muutin Rolloon Tampereelta, jossa asuin melkeen pari vuotta."

Haluatko tietää lisää vuoden 2020 tuutoreista? Käy tutustumassa Lerpakkeen blogitekstiin, jossa he esittelevät omia harrastuksiaan, lempimuistoja fuksivuodelta ja antavat hyviä viime hetken vinkkejä tuleville fukseille.


Ota myös Lapikkaan tuutoreiden Instagram seurantaan @lapikkaan_tuutorit