28/2021 - Tervolalyfeä - Lerpsun kesäkiertue

14.07.2021

Moikku vaan kaikille! Tämä kesän alku on itselleni ollut haastava. Otin työpaikan Tervolasta ja päätin muuttaa maalle asumaan yksin vanhaan ämmilään (ämmilä on mummola, jos ei Tervola-sanasto ole tuttua). Ensimmäiset yöt meni pelätessä kummituksia sekä olin aivan varma, että kellarista nousee ämmi- tai äijivainaan ruumis, joka tulee päättämään kesäpäiväni täällä, mutta toistaiseksi olen onneksi pysynyt elossa. Papille soitto on käynyt monesti mielessä, koska antiikkinen kaappikello pysähtyi kello kolmeen kovan äänen saattelemana. Kuitenkaan mitään yliluonnollista ole (vielä) tapahtunut.

Olen kesätöissä Tervolan kunnalla avustamassa valokuidun asentamista, josta mulla tieto perustuu täysin kokemusasiantuntijuuteen. Työni myötä pääsin jopa Tervolan lehteen, joten kutsuisin itseäni jo paikalliseksi julkkikseksi. Päivät töissä kuluu autolla rällätessä Tervola-Rovaniemi väliä sekä tuijotellessa sähköpostia, jonne kilahtelee vaikeita kysymyksiä, joihin löydän yleensä vastauksen parhaalta työkaveriltani M:ltä (u know who u are). 

Kesäviikonloppuni ovat kuluneet Oulussa sekä Rovaniemellä. Mielestäni on ollut ihanaa viettää kesäpäiviä sekä -öitä ystävieni kanssa. Pääsääntöisesti ystävieni kanssa olemme keskittyneet hauskanpitoon sekä uusien kokemuksien hankintaan. Esimerkiksi tämän kesän TOP10 pääsee Rovaniemen Kesärafla Sauna ja suosittelen jokaista menemään sinne, koska tilukset ovat älyttömät sekä saunominen ja uiminen on täysin free hommaa! Ja todellakin kannattaa kokeilla raflan ranuja ja sangriaa.

Loppukesä mulla menee töiden sekä festareiden parissa. Järjestetään mun pikkusiskon kanssa tajuttomat festivaalit vanhempiemme takapihalla jo toista kertaa. Tätä jos jotain ollaan odotettu koko talvi. Myös kesätavotteena olis käyä puhkomassa Kesätekemisen keskus Roiskeen lenkki, jossa pääsee wakeboardaa taikka suppaa! 

Toivotanpa vaan jokaselle rentoa kesää ja muistakaa pitää hauskaa! Elkää kuluttako kesäänne vakavuuksiin! <3

Terkuin, Ninnuli