L E R P A K E

Lerpake

Lerpake on Lapikkaan eklektinen sanansaattaja. Aiemmin Lerpaketta - tuttavallisemmin Lerpsua - julkaistiin ainejärjestölehtenä, mutta vuonna 2016 lehti muotoutui blogiksi. Postauksissa käsitellään niin opiskelijaelämää kuin kaikkea muuta sen ympäriltä. Joka keskiviikko julkaisemme teille uutta luettavaa.

Onko sinulla postausideoita tai haluaisit kirjoittaa jotain Lerpakkeeseen? Julkaisemme mielellämme myös lukijoidemme juttuja, joten ota rohkeasti yhteyttä päätoimittajaan sähköpostitse osoitteeseen: tpylvas@ulapland.fi

Luota Lapeen 

Luota Lapeen -palstalla Lape vastaa lapikaslaisia askarruttaviin kysymyksiin. Voit esittää kysymyksen Lapelle anonyymisti alla olevan painikkeen kautta Padletissa.

Postaukset

Terrrvetuloa rakkaat lapikkaanmieliset ystävämme nautiskelemaan uudesta hittituotteestamme! Tämä koko Lerpake-tiimin yhdessä hioma, timantinkova lippulaiva, on vihdoin täällä ja teillä, hyvä yleisö, on lupa odottaa paljon. Kiinnittäkää siis turvavyönne, sillä matkamme on vasta alussa!

Olisiko Lapella vinkkejä hellun löytämiseen ystävänpäiväksi? ;) Kannattaako ystävänpäivää edes viettää hellustellen vai ystävien kanssa?

Tervetuloa lukemaan Lerpakkeen vuoden 2023 ensimmäistä postausta! Uusi hallitus järjestäytyi viime viikolla, jonka myötä myös Lerpakkeen toimitus starttaa vuoden uudella kokoonpanolla. Tässä postauksessa haluamme hieman esitellä itseämme ja antaa myös pientä maistiaista tulevasta vuodesta Lerpakkeen osalta.

Syksy tapahtumakauden kaikille lapikaslaisille perinteisesti starttasi pönttärit. Tarjolla oli rakkaan varapuheenjohtaja Ellun valmistamia viinejä. Löytyi punaista ja valkoista. Tarjonta oli siis erinomainen. Lapikaskansaa saapui mukavasti paikalle. Pönttäreissä nautimme toistemme seurasta ja maukkaasta viinistä.


Päätoimittajat kautta aikain

2023

Teo Pylväs


2022

Selina Hakala

2021

Minna Väisänen

2020

Osmo Salo

2018-2019

Vili Peltomäki

2016-2017

Lauri Kattilakoski