TIETOA TAPAHTUMISTA

Lapikkaan perinteiset tapahtumat

Lapikas järjestää läpi lukuvuoden erilaisia tapahtumia, joista alla on lueteltuna ne perinteisimmät. 


Pönttärit
Pönttärit
Sitsit
Sitsit
Hot For Teacher
Hot For Teacher

Syyslukukauden aloituksen juhla, jolloin lapikaskansa kokoontuu yliopiston edustalla olevien patsaiden äärelle nauttimaan yhdessä maukkaasta kotiviinistä. 

Korkeakouluopiskelijoiden akateeminen pöytäjuhla, jolloin lauletaan, syödään ja juhlitaan yhdessä. Täältä löydät sitsiohjeet ja sitsien ABC:n.

Maailman opettajien päivän kunniaksi Lapikas ja TAO järjestävät tämän tapahtuman ja osallistujat  saavat pukeutua teeman mukaisesti joko opettajaksi tai opiskelijoiksi. 

Lastukkaan Leirikari
Lastukkaan Leirikari
Vuosijuhlat
Vuosijuhlat
School's Out
School's Out

Lapikas ja Lastu järjestävät kasvatustieteen opiskelijoille ikimuistoisen viikonlopun Leirikarilla. Liiaksi ei voida paljastaa mitä on luvassa sillä "What happens in Leirikari, stays in Leirikari".

Vuosijuhla on ainejärjestön arvokkain akateeminen juhla, jossa onnitellaan ikääntyvää ainejärjestöämme hienojen puheiden, hyvän ruoan ja pukuloiston siivittämänä.

Kevätlukukauden päätöksen bileet, jolloin viimeisen kerran vietetään hauskaa lapikasporukalle ennen kesälomille lähtöä.


Lapikas järjestää myös kuukausittain Lapikkaan kahvihetken yliopistolla, jonne jäsenet voivat tulla nauttimaan kupposen kuumaa ja juttelemaan lapikaslaisten kesken. Kahvihetkien päivämäärät voit tarkistaa yltä tulevista tapahtumista, Instagramista sekä Lapikaspostista!