TAPAHTUMAT

Lapikas pyrkii järjestämään monipuolisia tapahtumia jäsenistölleen. Tähän olemme koonneet vuosittain järjestettävät tapahtumat, joista muutamat ovat Lapikkaan perinteisiin kuuluvia. 

Pönttärit
Pönttärit

Syyslukukauden aloituksen juhla, jolloin lapikaskansa kokoontuu yliopiston edustalla olevien patsaiden äärelle nauttimaan yhdessä maukkaasta kotiviinistä. 

Sitsit
Sitsit

Korkeakouluopiskelijoiden akateeminen pöytäjuhla, jolloin lauletaan, syödään ja juhlitaan yhdessä. Täältä löydät sitsiohjeet ja sitsien ABC:n.

Hot For Teacher
Hot For Teacher

Maailman opettajien päivän kunniaksi Lapikas ja TAO järjestävät tämän tapahtuman ja osallistujat  saavat pukeutua teeman mukaisesti joko opettajaksi tai opiskelijoiksi. 

Lastukkaan Leirikari
Lastukkaan Leirikari

Lapikas ja Lastu järjestävät kasvatustieteen opiskelijoille ikimuistoisen viikonlopun Leirikarilla. Liiaksi ei voida paljastaa mitä on luvassa sillä "What happens in Leirikari, stays in Leirikari".

Vuosijuhlat
Vuosijuhlat

Vuosittain järjestettävillä Lapikkaan vuosijuhlilla onnitellaan ikääntyvää ainejärjestöämme hienojen puheiden, hyvän ruoan ja pukuloisteen myötä.

School's Out
School's Out

Kevätlukukauden päätöksen bileet, jolloin viimeisen kerran vietetään hauskaa lapikasporukalle ennen kesälomille lähtöä.

Lapikas järjestää myös kuukausittain Lapikkaan kahvihetken yliopistolla, jonne voi jäsenet tulla nauttimaan kupposen kuumaa ja juttelemaan lapikaslaisten kesken. Kahvihetkien päivämäärät voit tarkistaa FB-tapahtumasta sekä Lapikaspostista!