TAPAHTUMAT

Tulevat tapahtumat

4.10 Hot 4 Teacher

Luennoilta harvoin jää mielen termit, teaoriat tai käsitteet, mutta varmasti jää mieleen luennon kuuma opettaja! 🥵❤️‍🔥

On taas se aika vuodesta kun kokoonnumme sankoin joukoin yhteen juhlistamaan näitä maailman tulevaisuutta kannattelevia raskaan työn raatajia, sillä TAO ja Lapikas järjestävät taas perinteikkäät Hot for Teacher- bileet!❤️‍🔥

Pukeudu siis teeman mukaisesti ja saavu AJ-tiloihin 4.10. klo 18 todistamaan rakkauttasi opettajia kohtaan! Luvassa on monenlaista ohjelmaa ja villit bileet kuin kevään viimeisenä koulupäivänä!

Nämä riehakkaat bileet ovat poikkitieteelliset!

Liput näille polttavan kuumille kemuille maksavat TAO:n ja Lapikkaan jäsenille 4€ ja muille 6€. Lipun hintaan sisältyy haalarimerkki sekä jatkolippu Half Mooniin. Liput tulevat myyntiin KideAppiin 25.9. klo 12.

MITÄ? Hot for Teacher- bileet❤️‍🔥
MILLOIN? 4.10.2023 klo 18 eteenpäin
MISSÄ? AJ-tilat
KENELLE? Kaikille opeille, openmielisille ja opettajista kiinnostuneille 😏
PUKUKOODI? Teemaan sopiva pukeutuminen tai haalarit
MIKSI? Maailman opettajien päivän kunniaksi

7.10 Lapikkaan Syysvaellus

Päivät lyhenevät ja puunlehdet aloittavat joka vuotisen väriloistonsa. Nyt onkin mainio tilaisuus lähteä Lapikkaan syysvaellukselle ihastelemaan ruskaa Sallan kansallispuiston jylhiin maisemiin. 

Vaelluksen ajankohta on lauantaina 7.10. Lähtö on 7:00 yliopiston edestä ja paluu takaisin samaan paikkaan tapahtuu noin kello 19. Vaellettava reitti on Pahakurun 18 kilometrin ympyräkierros, jonka vaikeus taso on keskivaikea. Vaellukselle et tarvitse kummempia varusteita. Huolehdi kuitenkin että sinulta löytyy sopivat ulkoiluvaatteet ja kengät. Pysähdymme reitin aikana laavulle, jossa on mahdollisuuus lämmittää omia eväitä avotulella. Pakkaa siis mukaan eväitä ja vettä omien tarpeittesi mukaan. 

Sitova ilmoittautuminen aukeaa 20.9. klo 12 Kide.appissa. Reissun hinta on 25€ ja se sisältää bussimatkat sekä haalarimerkin. Maksu tapahtuu bussiin noustessa kortilla.

Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan vaelluksesta, vaikka et jostain syystä pääsisikään lähtemään.

MITÄ? Lapikkaan syysvaellus

MISSÄ? Sallan kansallispuisto

MILLOIN? La 7.10.

KENELLE? Lapikkaan jäsenille

MIKSI? Reippailu tekee hyvää

MITÄ MUKAAN? Ulkoiluvarusteet, (sään mukainen varustus + kuivat sukat), vettä (tarpeeksi!), evästä (koko päiväksi)

11.10 KB x Lapikas Rissesitsit

🚢Hiio hoi sitsit näkyvissä!🚢
Arvoisat matkustajat! Lapikas ja Kosmos Buran toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi kohti M/S Gambinellan keinutuksia. Tällä risteilyllä ei merisairaudet vaivaa ja yhteislaulut kovasti raikaa.


Risteilyisäntämme toivottavat teidät tervetulleeksi tälle elämysmatkalle huokeaan 15€ hintaan. Hinta sisältää kaksi valitsemaasi juomaa (holiton/holillinen), kolmen ruokalajin maittavan menun, haalarimerkin sekä jatkolipun risteilymme päämäärään Half mooniin.


Lähtöselvitys (aka lipunmyynti) rissesitseille alkaa torstaina 28.9. klo 12 KideAppissa, joten varaa paikkasi nopeasti tälle unohtumattomalle matkalle!


MITÄ: Rissesitsit!
MISSÄ: Wiljamin alakerta, Urheilukatu 1
MILLOIN: 11.10. klo 18.00, HOX! Älä myöhästy, sillä laivan ankkuri nousee tasan klo 18.00.
KENELLE: Lapikkaan ja Kosmos Buranin kokeneille ja kokemattomille merenkävijöille.
PUKUKOODI: Pukeudu teeman mukaisesti ja/tai haalarit.
MIKSI: Koska Silja Line Special on meidän kaikkien sydämessä.