29/2021 - Seikkailija Ellun kesälomaterkut - Lerpsun kesäkiertue

21.07.2021

Heipsuhei kaikille! Onkos sun kesä kulunut töissä, lomaillessa vaan vähän sekä että? Minä otin vapauden nauttia kesästä ihan vaan lomaillessa, ja voin kyllä suositella tätä lämpimästi kaikille! Ehdottomasti parasta on ollut se, että voin nukkua pitkään ja lähteä extempore-reissuille, joita oon päässy toteuttamaan jo useamman. Haastavinta on näille seikkailuille lähtiessä ollut pakkaaminen, koska saatan olla poissa parista yöstä pariin viikkoon, ikinä ei voi oikeen tietää. Onneksi kesä on ollut lämmin, joten matkalaukusta on vapautunut tilaa yllättävän paljon, kun kaikki hupparit, villasukat ja takit on saanu jättää kaapin perälle. 

Pääasiassa oon kuitenkin viettänyt kesää Rovaniemellä, mutta oon välillä käynyt myös kotipaikkakunnalla Pudasjärvellä kuluttamassa aikaa perheen parissa. Kesäreissuja oon tehnyt niin Tervolaan, Kuivaniemelle kuin Ouluunkin, joten kovin kauas en oo vielä kerenny lähteä, ja Ylläksen reissukin häämöttää jo nurkan takana. On ollut ihan äärettömän rentouttavaa, kun on pystynyt lataamaan koko kesän akkuja ja tekemään niitä asioita, joista nauttii. Oon esimerkiksi viettänyt tosi paljon aikaa kavereiden kanssa, syönyt jäätelöä ja uinut. 

Jotta minunkaan loma ei olisi vaan pelkkää elämästä ja kesästä nauttimista, oon päättänyt uhrata elokuusta aikaa niille parille esseelle, jotka iloisesti jätin kesän alussa odottamaan, josko ne kirjottais itse itsensä valmiiksi. Voin sanoa, että tuo suunnitelma ei oo tähän päivään mennessä vielä toiminut. Onneksi nyt on vielä heinäkuuta jäljellä rutkasti, joten saan toistaiseksi unohtaa esseeurakat. Ja nyt toivon, etten pilannut kenenkään kohtalontoverin lomamoodeja puhumalla rästitehtävistä. Hupsis ja anteeksi!

Loppuun kuitenkin vielä vinkki viitonen kaikille: Rentoudu, muista oikeasti myös lomailla ja tee asioita, jotka tekee sinut onnelliseksi!

Ihanaa kesää, toivotteleepi Ellu <3