30/2021 - Kesämenoa ja -meininkiä - Lerpsun kesäkiertue

28.07.2021

Heipparallaa kaikille Lapikaslaisille! Toivottavasti teidän kesä on sujunut ihan mallikkaasti ja ootte saaneet lomailtua edes jonkin verran. Muutaman päivän päästä pärähtääkin jo kalenteriin elokuu, mutta sovitaan heti alkuun niin, että koulujutuista ei vielä puhuta.

Tää kesä on kyllä tarjonnut parastaan hirmuhelteiden puolesta, ehkä jopa liikaakin, kun meinaa kärtsätä sisätiloissakin. Mutta mitäs sitten mun kesään? Kesä alkoi mulla Veeran tapaan Rollosta, jossa vietettiin muutama viikko ennen suunnanvaihdosta Ouluun. Oli tosi virkistävää nähdä tänä vuonna myös katsaus Rollon kesään, kun edellinen kesä olikin vierähtänyt kokonaan Oulun suunnilla. Muutamassa viikossa kerkesi lopulta tehdä vaikka ja mitä, kuten uimaan, käymään terassilla, syömään jätskiä, ottamaan aurinkoa, tutustumaan uusiin paikkoihin ja muuten vaan rentoutumaan! Kyllä Rollo on ehdottomasti myös kesäkaupunki, vaikka sinnikkäästi oonkin vielä sitä mieltä, ettei tässä kategoriassa oo Oulun voittanutta.

Oulussa aika onkin sitten kulunut töissä, mutta oon onneksi päässyt myös nauttimaan kesästä, kun vuoroja ei oo ollut kuin muutama viikkoon. Tämmöinen ratkaisu on toiminut musta hyvin, kun haluaa hieman täytettä pussin pohjalle, mutta myös tehdä muutakin kuin töitä. Oulussa on pitkälti tehty samoja juttuja, mutta jotta olisi jotain kerrottavaa, niin tässäpä muutama erityismaininta! Tänä kesänä bongattiin Oulun kaduilla Biketaxin upeat polkupyörät ja pakkohan niitä oli päästä testaamaan. Kyyti hurautti Oulun keskustan läpi ja tunnelma oli kuin ulkomailla konsanaan, eikä tarvinnut edes itse pyöräillä! Pistäkää siis ehdottomasti korvan taakse, jos vain tulee vastaan. Tän kesän juttu on ollut ihan ehdottomasti suppailu, jota pääsin myös ekaa kertaa kokeilemaan. Alkuun meinasi kyllä hypätä sydän kurkkuun, kun oli sen verran vaappuvaa kyytiä, mutta pystyssä kuitenkin pysyttiin! Suosittelupisteet täältä siis myös suppailulle :D

Loppukesästä mulla olis vielä tarkoitus käydä mökkeilemässä ja parilla festarilla. Tietysti myös jatkaa rentoa menoa (ja pakostakin sitä ei niin rentoa menoa), jotta tulevan syksyn voi sitten aloittaa hyvillä mielin!

Nauttikaa vielä kaikin voimin kesästä ja elekää stressatko turhia! <3

Kesäterkuin, Heidi