33/2022 - Kesän top 3 - Lerpsun kesäkiertue

19.08.2022

Moikka! Itse pääsin lomailun makuun vasta nyt elokuun alussa, kun kesätyöt apteekissa loppuivat. Nyt olen vasta päässyt nauttimaan myöhäisistä herätyksistä ja siten ihan kuperkeikkaa heittäneestä unirytmistä, jota piakkoin saa taas alkaa kääntämään kohti aikaisia aamuherätyksiä. Töiden ohella on kuitenkin ehtinyt jotain mukavaakin tehdä, joten tässä mun kesän TOP3!

Lähdetään liikkeelle pronssisen mitalin saajasta. Kolmannelle sijalle mun kesässä pääsi rakkaan ystävän baby showerit heinäkuun lopussa. Päästiin yllättämään tuleva äiti täydellisesti ystävien ja sukulaisten kanssa. Mukavan yhdessäolon lomassa oli myös pientä kisailua niin äidillä kuin vieraillakin, äiti pääsi arvailemaan vauvanruokia maun perusteella ja me vieraat saimme arvuutella äidin vatsanympärystä langan avulla. 

Hopeisen mitalin tästä kesästä saa Provinssi! Edellisistä festareista oli päässyt kulumaan muutama vuosi, joten oli taas mukavaa päästä kuuntelemaan livemusiikkia. Säästä pitää aina puhua ja se oli mitä mahtavin (hellettä, hellettä), mutta eihän ne festarit olisi mitään ilman vesisadetta! Pääsin myös extempore toteuttamaan yhden bucket listillä olevan asian, nimittäin benji-hypyn vanhan lukiokaverin kanssa! 

Korkeimmalle korokkeelle tästä kesästä saa nousta juhannus, jota ei vietetty festareilla vaan melkein koko suvun voimin mökillä. Juhannuksen ohjelma on joka vuosi sama: syödään hyvin, kisaillaan mökkiolympialaisissa, pelataan pesäpalloa takapihalla, uidaan, saunotaan ja vesihiihdetään. Juhannus on aina ollut mun kesän kohokohta, joten ennen kesää osasin jo sanoa, että juhannus on paras asia kesässä!

Nyt kuitenkin syksy lähestyy ja aika vaihtaa ajatukset kohti opiskelua! Mukavaa syksyä kaikille Lapikaslaisille!

- Laura