32/2022 - Aikataulutettu kesä - Lerpsun kesäkiertue

12.08.2022

Mun kesä ei suoraan sanottuna oikein tuntunut tänä kesänä kesältä kaiken kiiren ja aikataulujen vuoksi, mikä on aika ikävää. Onneksi silti kesään mahtui paljon mukavia juttuja ja ihania kohtaamisia. 

Tänäkin kesänä pääsin viettämään aikaa lasten parissa töiden merkeissä, sillä kesätöissä olin päiväkodissa. Paljon sain lukea kirjoja, erityisesti Tatu ja Patu avaruudessa -kirjan sai lukea niin monesti, että varmaan ulkoa osaan kyseisen sadun kertoa. 😊 Lisäksi pääsin rakentelemaan majoja ja leikkimään autoleikkejä. Paljon lasten kanssa pihalla oltiin ja retkiä tehtiin. Hellesäiden läsnäollessa kuitenkin jäätiin lasten kanssa suosista sisälle leikkimään, sillä välillä päiväkodin lämpötila lähenteli ihme lukuja.

Tänä kesänä pääsin näkemään paljon live-musiikkia, mistä nautin suuresti. Tuli käytyä festereilla oikein parin vuoden edestä. Juhannus meni Himos juhannuksessa. Kuuma oli ja vaatekriiseily oli läsnä, sillä tuntui, että ihan sama mitä puki niin olo oli kuin sulaisi. Juha Tapion keikka Himoksella oli aivan ihana. Provinssi kutsui sitten juhannuksen jälkeen ja täytyy sanoa, että olin positiivisesti yllättynyt Provinsista, en ollut siis koskaan ennen käynyt Provinsissa. Esiintyjistä erityisesti jäi mieleen Vesala. Siinä on ihminen, joka on todella lahjakas ja kenellä on vaikuttava ääni. Lisäksi Sunrise Avenuen keikka oli ihana. Vauhtiajoillakin tuli käytyä ja sielläkin monta keikkaa kuunneltua.

Kesän aikana tuli myös nähtyä sukulaisia ja ystäviä, juhlittua synttäreitä ja kihlajaisia. Mulla kesä oli tosiaan aika kiireinen, mutta tulipa paljon tehtyä. Harmillisesti kuvia en kyllä paljoa kesällä ottanut, minkä takia postauksenkin kuvat ovat hieman köyhät. XD

En voi ainakaan sanoa, että kesällä tylsää oli, mutta kyllä sitä lepoa kaipaa vielä ennen kuin opiskelut alkavat. Joten vielä ennen kuin opintoihin kunnolla palaan on suunnitelmissa vain olla. 

Näillä sanoilla haluan toivottaa kaikille aivan ihanaa alkavaa syksyä!

- Selina