34/2022 - Työntäyteinen kesä - Lerpsun kesäkiertue

24.08.2022

Moikka!

Mun kesä on ollut tosi työntäyteinen, mutta siitä huolimatta upea! Vietin kesäni ihan täällä Rovaniemellä, toisin kuin moni muu hallituslaisista, kun näitä juttuja lukee. Alkukesästä pääsin lähtemään töiden välissä Pyhä-Luostolle parin päivän vaellukselle. Tavoitteena vaelluksella ei niinkään ollut mahdollisimman pitkän matkan taittaminen, vaan luonnosta, telttailusta ja ruuasta nauttiminen. Säät suosivat retkikuntaamme, mutta hyttysten määrä pääsi yllättämään. Itselläni tästä reissusta jäi päällimmäisenä mieleen Noitatunturille kapuaminen, joka oli melko haastavaa polkujen puuttuessa välillä kokonaan. Luonto teki tehtävänsä ja töihin palatessa olo oli hyvin levännyt.

Mulla oli tänä kesänä jopa ihan oikea kesäloma! Kerkesin pari viikkoa vain rentoutua, jonka aikana käväisin viikonlopun Lapualla ja viikon kotikonnuilla Oulussa. Keskityin lomalla rentoutumiseen, jonka vuoksi en hirveämmin tehnyt mitään mistä olisi edes kuvamateriaalia tarjota. Kesän lempparijuttu on ollut skeittaus, jonka suhteen olen pitkän tauon jälkeen aktivoitunut uudelleen ja jopa oppinut uusia temppuja! Erityisesti Rantsun koulun pihassa on tullut skeitattua ja pelattua koripalloa useina päivinä.

Kesä huipentui ex tempore -reissulla Ouluun Varjofestivaaleille. En ollut käynyt festareilla yli kolmeen vuoteen, joten kokemus tuntui siltä, kuin olisi mennyt festareille ensimmäistä kertaa ikinä. Festarit tarjosivat hyvää ruokaa ja juomaa aivan upean esiintyjäkatraan lisäksi. Sade riepotteli festarikansaa iltaan asti, mutta onneksi olimme fiksuina pukeutuneet sään mukaisiin vaatteisiin. Pehmoaino oli meidän porukan eniten odottama artisti, jonka jälkeen oikeastaan keskityimme paremmin ruokaan ja juomaan. Jostain kumman syystä julkaisukelpoinen kuvamateriaali on tältä reissulta jäänyt olemattomaksi, pahoittelut siitä!

Mun kesä oli töiden lisäksi täynnä hellettä, kavereita ja kivaa tekemistä. Nyt on kiva taas keskittyä kouluun!

- Teo