35/2022 - Veerun kesäkuulumiset - Lerpsun kesäkiertue

31.08.2022

Moikkuli ja ihanaa elokuun loppua!

Meikäläistä pyyeltiin kirjoittamaan omasta kesästä tänne Lerpsun puolelle ja noh, kyllähän meikäläinen vanhana lerpsulaisena suostu! Kesä itsessään hujahti ohi melkoisen nopeaa ja tuntuukin oudolta, että uusi opiskeluvuosi on jo startannu sivuaineopintojen parissa - vielä oudompaa siitä tekee se, että tästä alkanee mun toisiksi viimeinen opiskeluvuosi - nyyhkistä!

Mää vietin kesäni ekaa kertaa täälä Rovaniemellä ja noh, kyllähän täälä viihtyi! Kesätyöt ovat luoneet mulle rytmin, jossa herätään aamulla neljältä ja viikon vakiovapaa on vietetty tiistaisin. Toisin sanoen, kesän jäljiltä mulla ei ole oiken opiskelurytmi millään tavalla kasassa ja päivistä oon ollut sekaisin toukokuun alusta alkaen. Mutta mitä tulee rollokesään, se on ollut oikein ihana <3 Paljon jätskiä, jatsia, ristikoita ja pyöräretkiä. Onneksi mulla jäi tänne useampi ystävä, niin yhteistä puuhaa on löytynyt aika-ajoin.

Rovaniemen lisäksi olen kuluttanut kesäni tiistait (lol) mm. Oulussa, Seinäjoella, Pudiksella, Utsjoella sekä Hammerfestissä. Mukavia, pitkälti aika extempore-reissuja sielä sun täälä! Just oikeenlaista kesämeinikiä siis. 

Nyt mulla on jäljellä ihan muutama vuoro kesätöitä ja sitten olenkin täysin valmis tulevaan syksyyn. On sitä nuoruudessa ollut rennompiakin kesiä kuin tämä, mutta kaiken kaikkiaan kesä 2022 on ollut aivan jees! Tsempit alkavaan opiskeluvuoteen, toivottavasti teiän kesä oli yhtä jees kun mulla. :-)

- Veera