43/2022 - Luota Lapeen part. 5

26.10.2022


Mistä löytyy syksyn pimeitä iltoja ajatellen kaveri kainaloon, ettei tarvisi halia pelkkiä tyynyjä 🤔

Tuttavuutta voi tehdä esimerkiksi kurssikaverien kanssa yliopistolla, mutta myös opiskelijoiden suosima Half Moon noin kello 3.00 on oiva paikka koittaa etsiä halikaveria. En voi kyllä luvata, että ne olisivat pitkäaikaisia. Sitten on tietysti erinäisiä deittipalveluita, missä voi koittaa onneaan. Yksi hyvä vaihtoehto on myös lähestyä kiinnostavanoloista tyyppiä, silloin kun tämän kohtaa, oli se sitten ylpän kirjastossa tai luennolla.

Takametsässä tapahtunutta

Kielimuuri on aiheuttanut vaikeita tilanteita viimeisten viikkojen aikana. Minulle on tunnustettu erinäisiä rikoksia (murhaa lukuunottamatta). Luotanko ymmärykseeni vai vuodanko nämä eteenpäin?

Olen joskus kuullut sanottavan lauseen 'snitches get stitches', mutta suosittelisin kuitenkin ensin parantamaan ymmärrystäsi esimerkiksi kääntäjän avulla, jotta selvittäisiin ilman väärinymmärryksiä. Toki voin todeta, että Takametsä on erittäin otollinen paikka, vaikka minkälaisille rikoksille.

Mitä tehdä, kun tuntuu, että kaulakoru kiristää kurkkua ja sipulit tuntuu silmissä. Syytä tähän en tiedä.

Suosittelen laittamaan uimalasit silmille niin ei sipuli kirvele ja kaulakoruun kannattaa hankkia pidempi ketju niin lähtee kuristusefekti pois.

Onko Nurmoon banaani edelleen paljussa?

Tämä on oikein hyvä kysymys, mihin minullakaan ei ole tarkkaa tietoa. Huhujen mukaan Nurmoon banaani on jatkanut elämistään Lapuan metsissä.

Onko vastuullinen ajattelutapa, jos nauttii siitä kun ihmiset kääntyvät toisiaan vastaan?

Olen itse kaikkien kaveri, enkä täten nauti ainejärjestötovereiden kääntymisestä toisiaan vastaan. On kaikille mukavampaa, kun riidat sovitaan heti, jotta saadaan negatiivisuus kitkettyä pois. 😊 Toisin sanoen ajattelutapasi ei ole vastuullinen, vaikka on ymmärrettävää, että draama elämässä lisää jännitystä.

Syksy aiheuttaa mieleeni sumua. Olen huolissani kaikesta: itsestäni, mielestäni, nilkkojeni terveydestä. Tämä toistuu joka syksy. Mitä tehdä?

Useimmilla meistä on varmasti jonkin sortin syysmasennus aina syksyisin. Ei kuitenkaan kannata lannistua. Keskittyy positiivisiin asioihin ja upeaan ruskaan. Nilkoista sen verran, että niitä ei kannata rasittaa liikaa, ettei synny rasitusvammaa. 😊


Mistä löytää energiaa iltojen pimetessä? Nimimerkki: kaamos_kauhistuttaa

Itse olen kokenut kynttilöiden tuovan valoa ja energiaa pimenevinä syysiltoina. Joten ehdottomasti kannattaa kynttilöitä laittaa palamaan. Lisäksi vielä, kun aurinko meille täällä päivää paistattelee silloin tällöin, niin siitä on hyvä ottaa kaikki irti.

Montako euroo on hyvä summa, jolla saisi opettajan lahjottua päästäkseen läpi JKT-tentistä?

Itsehän luin ahkerasti ja pääsin ykkösellä kyseisen tentin läpi. Mutta sanotaanko näin, että rahalla pääsee ja keinot on monet. 😉 Toki suosittelen jokaista opiskelemaan ahkerasti, sillä ikinä ei tiedä, mihin kurssilla opittuja taitoja tarvitaan.

Takametsän Toljanteri

Kaverin puolesta kyselen, kuinka kuuma Lapikkaan pikkujoulujen kuumalinja onkaan?

En nyt haluaisi kehuskella, mutta tulee olemaan sen verran kuumat paikat kuumalinjalla, että kynttilätkin sulavat. ;)

Keitä ne Lapen kaverit oikein on?

Jokainen lapikaslainen kuuluu kaveripiiriini! 

Onko laitonta repiä auki joulukalenterin luukut ja syödä suklaat jo nyt?

Ymmärrän kyllä, että suklaanhimoissa tulee tehtyä ties mitä. Mutta kyllähän tuo hieman valitettava tilanne on, jos joulukalenterisuklaat on syöty joulukuun koittaessa. Koen, että suklaiden syöminen joulukalenterista ennen joulukuuta ei ole laitonta, mutta se on erittäin valitettavaa.

Tietääkö Lape mikä on tassi?

Täytyy myöntää, että ei ollut tietoa, mikä on tassi. Onneksi tuttu ja turvallinen Google auttoi asiaan. Tassi tarkoittaa aluslautasta.

Mikä on Lapen lempiruoka? 💙

Noh kyllähän nuo äitimuorin tekemät (ilmaiset) ruuat maittavat, jokainen niistä. Suosikiksi on kuitenkin noussut perunamuusi ja lihapullat. 😊

Kuuluuko sillikselle laittaa haalarit?!

Jos haalarit omistaa, on oikein suotavaa pukea ne päällensä sillikselle.

Lähtiskö Lape treffeille? 😉

Olen kyllä aina oikein innokas lähtemään treffeille! Slaidaa mun dm.

Kuuluuko vujusitseille pukea haalarit?

Vujusitseillä on tänä vuonna cocktail-pukukoodi, eli haalarit pitää tällä kertaa jättää kotiin!

Kuka lähtis mulle kaveriksi sinne Levin reissulle?

Kauheesti haluaisin lähteä, mutta kaverit ei ole lähössä...

Suosittelen rohkeasti osallistumaan, vaikka ketään tuttua ei olisikaan lähdössä kaveriksi! Tuollaisilla reissuilla tutustuu helposti kaikkiin osallistujiin porukan ollessa tiivis. Pääset varmasti mukaan porukkaan ja saat uusia tuttavuuksia mielin määrin! :)

Saako fuksia vieläkään kuksia?

On ihan luonnollista, että uusiin ihmisiin tekee mieli tehdä lähempääkin tuttavuutta. Suosittelen kuitenkin varovaisuutta sen suhteen, kuinka moneen eri ihmiseen haluaa tehdä senluonteista tuttavuutta ja kuinka usein. Muista kuitenkin viime kädessä, että seikkailuilla on hyvä olla riittävä suojavarustus mukana! 😉


- Lape