5/2023 - Luota Lapeen part. 6

03.02.2023

Olisiko Lapella vinkkejä hellun löytämiseen ystävänpäiväksi? ;) Kannattaako ystävänpäivää edes viettää hellustellen vai ystävien kanssa?

Mikäli lapikaslaisista ei hellua löydy, suosittelen käymään myös poikkitieteellisissä tapahtumissa tutustumassa muiden ainejärjestöjen helluehdokkaisiin. Vaikka kasvotusten käytävä keskustelu onkin viestittelyä parempi vaihtoehto, voi epätoivon hetkellä myös kokeilla slaidata jonkun dm. Toki ystävänpäivähän on YSTÄVILLE, joten on se sopii myös ystävien kanssa hauskanpitoon.


Help

Miten banaanit saa säilymään niin että ne ei muutu heti ruskeiksi?

Jo kaupassa käydessäsi kannattaa muistaa, että banaanit ovat suhteellisen herkkiä kaikenlaisille kolhuille. Pienikin isku voi nopeuttaa banaanin värimuutosta. Banaanit kannattaa myös ahmaista mahdollisimman pian poskeen, ettei ne tummu ja lörpsähdä. Ruskeita banaaneja voi käyttää myös leivonnassa, jolloin pääset esittelemään kokkaustaitojasi esimerkiksi hellulle ystävänpäivänä. ;)


Parhaat vinkit baari-illan aikana säästämiseen?

Käteistä mukaan vain. Kun laadit etukäteen juomabudjetin ja maksat vain käteisellä, niin pääset helpommin tavoitteeseen. Lisäksi voi miettiä matkustustapoja ja yön huikopalamielitekoja. 


Mikä on Lapen mielestä ollu paras juttu tässä tammikuussa?

Lapen mieltä on lämmittänyt yliopistolle paluu ja kaikkien ihanien lapikasmussukoiden näkeminen tositoimissa.🥰


Miten päästä maanantaina harkkarille kun rehtori pitää myöhään bussissa tp-sunnuntaina🤤

Supersunnareiden uhkahan on suuri.🤔 Vastaan, että sunnuntaina isot makkaraperunat ja maito kylkeen, niin rehtori ei rankaise ihan niin suurella kädellä...😉


Jos Lape ois hallituksessa, mitkä ois Lapen kaks pestiä? 

Lape olisi fuksi- sekä alumnivastaavana, koska lape on teitä kaikkia varten!


Mikä on optimaalinen saunapäivä?

Mielestäni optimaalisin saunapäivä on silloin, kun kiuas on kuuma ja saunajuomat kylmiä!


Mistä löytää inspiraatio harkkaan?

Harjoitteluhan on aina raskas rutistus, oli se sitten minkäpituinen tahansa. Harkka on kuitenkin paras ympäristö oman opettajuuden kehittymiselle ja tulevaan ammattiin tutustumiselle. Se on myös mitä mainioin tilaisuus jakaa ja vastaanottaa pedagogisia helmiä!


Miksei Talvipäivien lajeissa ole ekstremeurheilijoita otettu huomioon?

Talvipäivillähän harrastetaan myös extremeurheilua, mutta se tapahtuu "salaisesti", sillä koskaan ei voi tietää mikä luu murtuu tai kenen hampaat lentelevät, eikä se olisi kovinkaan sopivaa imagolle.🤫


Kiperä kyssäri

Onko etikettivirhe tulla maisterina Talvipäiville?

Ainoa etikettivirhe on olla saapumatta talvipäiville!