6/2023 - Joonaksen juttu pt. 1

09.02.2023

Terrrvetuloa rakkaat lapikkaanmieliset ystävämme nautiskelemaan uudesta hittituotteestamme! Tämä koko Lerpake-tiimin yhdessä hioma, timantinkova lippulaiva, on vihdoin täällä ja teillä, hyvä yleisö, on lupa odottaa paljon. Kiinnittäkää siis turvavyönne, sillä matkamme on vasta alussa!

Juttusarja sai alunperin alkunsa tiimipalaverin aikana, kun uljas toimitusryhmämme veisteli mahtipontisia ideoita tulevaisuudesta. Tapetilla oli esimerkiksi vapaasukeltaja Pylvään johdolla toimitusryhmämme esittely ja hiekkasärkkien kokovartaloharja säesti taustalta "mies keittiössä" -ohjelmasarjaa uudelleen herättelemällä. Yksi porukasta oli kuitenkin ilman.

Tuntien ideoinnin ja epätoivoisen prässäämisen jälkeen totaalinen pettymys lähestyi ja miehet olivat syvällä. Pullonpohja toisensa jälkeen tuijotti epätoivoisia miehiä suoraa sieluun, eikä loppua ollut näkyvissä. Pirun kiristäessä otettaan tapahtui huoneessa jotain odottamatonta. Kirkas välähdys täytti huoneen ja herrasväen filmi katkesi. Heinämiehentien tukikohdan ikkunasta kantautui katku, joka levisi pitkin Rantavitikan kohmeisia katuja. Kaikkien hämmästykseksi käry ei kuitenkaan ollut Kalajoen kotikokin pohjaan palanut nistipata, vaan korkealämpöisen sulatusuunin tuoma tuulahdus uudesta tulevaisuudesta. Idea oli syntynyt...

-Joonas