13/2020 - Rovaniemen koronakevät

25.03.2020

Heipsun hei! Koko maailma on kuhissut viimeiset kaksi kuukautta ahkerasti eräästä nimeltämainitsemattomasta viruksesta. Ja kaikki siihen liittyvä alkaa jo tulla korvista ulos. Mutta, koska koronavirus on vaikuttanut meidän jokaisen elämään jollakin tapaa, päätin kerätä teille, rakkaat lapikaslaiset, listan: "Mitä Rovaniemen koronakeväässä voi tehdä?"


Lista perustuu lähinnä siihen mitä olen itse viimeaikoina touhuillut, mutta uskon jokaisen löytävän sieltä jotakin tekemistä! 🙂

1. Kasvata avokadopuu. Tarvitset: avokadon, hammastikkuja, vesilasin ja pitkäjänteisyyttä. Itse laitoin avokadoni viikko sitten itämään, mutta toistaiseksi siemen ei ole vielä antanut minkäänlaista kasvun merkkiä 😦 Tarkemmat ohjeet kannattaa googlata.


2. Lähde ulos reippailemaan! Rovaniemi tarjoaa huikeat puitteet ulkoiluun ja viime viikkojen säätkin ovat suosineet. Oma suosikkipaikkani ulkoilla on Vaattunkiköngäs.


3. Käy kaupassa melkein joka päivä, että saat tekemistä 🙂 Muista kuitenkin välttää turhia ihmiskontakteja! (HOX TÄMÄ ON VITSI! ÄLKÄÄ MENKÖ KAUPPAAN ELLEI OLE PAKKO)

4. Tee kouluhommia. Valitettavasti niitäkin täytyy tehdä, vaikka elämä tuntuukin nyt ikuiselta viikonlopulta.


5. Osallistu ärsyttäviin Instagram-haasteisiin.


6. Katso Netflix-sarjoja. Sarjasuosituksena: Love is blind, joka saa kaivamaan popparit esiin draamansa ja myötähäpeänsä avulla.


7. Tee kevätsiivous. Jos on oikein tylsää, voit siivota jopa joka päivä!


8. Jos olet tarpeeksi epätoivoinen: lataa TikTok 🙂


Kivaa kevättä kaikille! Pidetään huolta itsestämme, toisistamme ja pestään käsiä, niin ei napata koronaa!


- Annika