17/2019 – Vapun uutisia ja legendoja

29.04.2019

Huh sentään! Päätoimittaja tässä ihmettelee, miten hauska vappuviikko on mennytkin niin nopeasti. Asiaan saattaa vaikuttaa, että viimevuonna juhlinta jatkui kokonaiset kaksi viikkoa. Kuitenkin viime tiistaista asti olemme saaneet nauttia useista erilaisista tapahtumista, kuten ylioppilasteatterista, vesibussista ja pubivisasta. Sekaan on itselläni mahtunut myös dedispalautuksia ja kotitöitäkin.


Huomenna on vappuviikon mahtava pääpäivä ja vieläpä hyvin erityinen sellainen. Jätkänpatsaalle ylioppilaslakin päähän laskee nimittäin oma ainejärjestömme Lapikas yhdessä Lapin ammattikorkeakoulun insinööriopiskelijoiden ainejärjestö RovIO:n kanssa. Muista siis tulla paikalle! Vappukulkue lähtee liikkeelle Lordin aukiolta 15:30.


Näin suuren opiskelijatapahtuman kunniaksi tutkiskelin toimituksemme arkistoja, josta löysin vanhan mystisen tarinan, mikä on kulkenut perimätietona vuosikaudet. Sen on viimeiseksi litteroinut Peku, jonka kynästä on jälkipolville tallentunut Sim Aesten II:n legenda. Simailuja vietimme jo lauantaina, mutta seuraava tapahtuma onkin jo 10.5. Pistäppä kalenteriin jo ylös School's Out ensiviikon lauantaina. Lisätietoa tulossa vapun jälkeen.


Lue legenda tästä

Aurinkoista samettisen pehmeää vappua jokaiselle!


Vili - päätoimittaja