2/2019 – Lerpakkeen toimitus uudistuu

15.01.2019

*kuvassa uusittua laitteistoamme*


Taas mennään!


Torstaina 10.tammikuuta valittiin uudet roolit Lapikkaan vuoden 2019 hallitukselle. Tämän pohjoisen universumin laadukkaimman journalistisen julkaisun päätoimittajan paikalle valittiin toista kertaa peräkkäin allekirjoittanut. Olen iloinen, kun saan jatkaa vielä tässä mahtavassa tehtävässä. Lupaukseni tälle vuodelle on tuottaa entistä parempaa sisältöä. Jos sinulla on jokin juttuidea, jonka haluat itse toteuttaa tai meidän tekevän siitä tutkivaa journalismia, älä epäröi ottaa yhteyttä!


Toimitusryhmämme vaihtui ja uusina toimittajina teille ajankohtaisinta laatusisältöä kirjoittavat Annika ja Jenni. Tuttu tähtitoimittajamme Tume siirtyi eläkkeelle hallitushommista, mutta silloin tällöin vierailee lehtemme sivuilla. Kenties saamme myös eläköityneeltä Pekulta jatkoa huippusuositulle sarjalle mies keittiössä. Suuri kiitos Tumelle ja Pekulle upeista artikkeleista sekä lämpimästi tervetuloa tiimiin Annika ja Jenni!


Allekirjoittaneella alkoi tänään neljän viikon opetusharjoittelu, joten Lerpakkeen tammikuussa kaappaavat uudet toimittajat. Kukaan ei osaa arvata, mitä heiltä mahtaa olla tulossa! Jäämme odottamaan jännityksellä ensiviikkoa. Siihen asti toivotan kaikille oikein samettisen pehmeää alkanutta viikkoa.


- (uusi) päätoimittaja Vili


P.S. Ai niin! Uusien hallituslaisten esittelyt starttaavat tänään IG:n puolella. Tänään on vuorossa itse puheenjohtaja Niko! Pääset esittelyyn kuvaa painamalla!