27/2018 - Onnea valitut!

05.07.2018

Lämpimät onnitteluni opiskelupaikasta ja tervetuloa Rolloon! Edessäsi on elämäsi yksi hienoimmista syksyistä, kun ainutkertainen Lapikkaan fuksivuotesi pärähtää käyntiin elokuun lopulla. Edessäsi on myös juuri nyt todennäköisesti elämäsi ensimmäinen Lerpakkeen juttu. Lerpake on ainejärjestömme Lapikkaan blogimuotoinen viikoittain ilmestyvä lehti ja minä olen sen päätoimittaja Vili, terve!


Olet tehnyt loistavan valinnan hakiessasi Rovaniemelle. Nyt mielesi on varmasti täynnä askarruttavia kyssäreitä. Olet kuitenkin oikeassa paikassa! Lapikkaan iloiset ja auttavaiset tuutorit ovat juuri sinua varten ja tavoitat heidät parhaiten lärvikirjasta fuksiryhmästä ja suoraan yksityisviestillä. Näiltä Lapikkaan verkkosivuilta löydät noin kaikkiin kysymyksiisi vastauksen "Fuksille" välilehdeltä koskien opiskelijaelämää. Jos jotain jää mielesi päälle, niin ota rohkeasti yhteyttä tuutoreihin ja hallituslaisiin!


Lerpake ilmestyy viikoittain aina loppuviikosta. Minun lisäkseni tähtitoimittajat Peku ja Tume kirjoittelevat tänne juttuja. Meihin ja muihin hallituslaisiin pääset tutustumaan mm. Instagramissa ja tämän kesän aikana ensiviikolla alkavassa juttusarjassa "Lerpakkeen kesäkiertue". Sarjan aloittavat Anni ja Pekka Rovaniemeltä!


Mukavaa alkanutta heinäkuuta - Vili, päätoimittaja, 3.vk LuKa-luokanopettajaopiskelija