34/2018 – Tervetuloa fuksit!

26.08.2018

Lapikkaan kesäkiertue saatiin toissaviikolla päätökseen ja iso kiitos kaikille oppaillemme läpi helteisen Suomenmaan. Tällä viikolla yliopistomme uudet ekaluokkalaiset ovat saapuneet Rolloon aloittamaan ainutkertaista fuksisyksyään Lapikkaassa. Lämpimästi tervetuloa!


Allekirjoittaneen loppukesä on ollut vilkas. Viimeviikolla rakensin muun muassa peltikattoa ja pakkasin kamppeeni Rovaniemelle paluuta varten. Kuluvan viikon tiistaista perjantaihin olin Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa melomassa ja vaeltamassa henkeäsalpaavissa maisemissa. Nyt hyppään takaisin toimittajan saappaisiin ja Lerpake jatkaa pureutumistaan opiskelijaelämän ajankohtaisimpiin aiheisiin.


Fuksin ensimmäiset viikot ovat yhtä hulinaa. Tässä on pieni koonti tulevista tapahtumista syyskuussa, joihin kannattaa ehdottomasti tulla messiin!


Fuksimessut - Yliopiston pääaulassa 31.8.

Täällä pääset hyvin tutustumaan Rovaniemen opiskelijajärjestöihin ja hankkimaan toinen toistaan upeampia haalarimerkkejä.


Pönttärit - AJ-tilat 3.9

Lapikkaan legendaarinen tapahtuma, jossa uudet ja vanhat opiskelijat pääsevät tutustumaan sekä maistelemaan maukkaita kotiviinejä.


Fuksiaiset - Keskustassa 12.9

Fuksisyksyn ehdoton kohokohta; vauhdikas rastikilpailu, upeita asuja ja mahtavaa meininkiä!


Lapikkaan fuksisitsit

Mitkä on sitsit? Verkkosivujen sitsi-kohdasta löytyy tarkemmat tiedot!

Kattavampi koonti https://www.facebook.com/events/210300839836154/ 

Lisää tapahtumia löydät osoitteesta https://lyy.fi/opiskelijalle/ajankohtaista/tapahtumat/ 

Pysy taajuudella!


- Vili, päätoimittaja