38/2019 – Lapikaslainen Enni: Fuksiaiset prkl!

23.09.2019

Tänä vuonna Lapikkaan fuksiaisten teemana oli "Suomi prkl!". Teemaan oli suurimmalla osalla helppo keksiä asu. Itse kuitenkin pähkäilin viimeiseen päivään saakka, miksi mahtaisin pukeutua, sillä pitihän asulla kuitenkin olla mahdollisuus voittaa. Nähtyäni sattumalta siivouskaapissani ämpärin tajusin, mikä olisikaan yhtä suomalaista kuin ilmainen ämpäri! Sitten piti vielä keksiä, miten ämpäriin pukeudutaan. Onneksi mielikuvitukseni ei pettänyt ja keksin leikata saavista pohjan irti, kääntää sen ympäri ja sitoa siihen kiinni henkselit sekä liimata kylkeen lappu, jossa luki esittämäni asian nimi. Löin päähäni vielä söpön vaaleanpunaisen ämpärin ja asuni olikin jo valmis!

lapikkaan_tuutorit: KAAMOSMASENNUS 🇫🇮 #lapikkaanfuksiaiset2019 #ruotsinristeily

Sampoaukio täyttyi 11.9 iloisista ja jännittyneistä fukseista valmiina kiertelemään rasteja, keräämään pisteitä ja kisailemaan. Vaapuin paikalle pukeutuneena ämpäriin ja pääsin osaksi mahtavaa joukkuetta, nimeltä Rännipää. Sukkahousuihin sidottuina kiersimme ympäri keskustaa laulaen joukkueemme nimeä. Saimme rasteilla muun muassa osallistua jääkiekon MM -95 kultajuhliin, Ruotsin risteilylle ja rallikisoihin. Välillä taivaalta tuli vettä kuin saavista kaatamalla, mutta onneksi asuni suojasi minut hyvin kastumiselta. Onneksi suuren ryhmähengen ansioista myös muutkaan joukkueestamme eivät sateesta lannistuneet!

lapikkaan_tuutorit: Fuksiaiset 2019 paras asu voittaja ILMAINEN ÄMPÄRI 🏆


Rastikierroksen päätteeksi tuutorimme valitsivat illan voittajat. Jylyhän Martit olivat voittajajoukkue ja paras asu oli minulla! Kannatti siis uhrata yksi saavi tätä varten ja olla kaikkien tiellä asuni kanssa. Ilta jatkui baareissa myöhälle yötä ja aamulla olin kahdeksalta tunnollisesti tunnilla, vaikka hieman ehkä väsytti.

- Enni, 1. vuoden lapikaslainen

lapikkaan_tuutorit: Ja voittajajoukkue JYLYHÄN MARTIT 🏆🏆🍾