4/2019 – Annikan ja Jennin lähtölaukaus Lerpakkeessa

28.01.2019

N... Y... T... NYT! PUMPUM!


ANNIKAN PUHEENVUORO:
Noniin, nyt on koittanut viimein aika meidän uusien toimittajien nousta lauteille ja rustailla teille maanantai-illan ratoksi esittelymme.


Lyhykäisyydessään voisin kertoa itsestäni sen verran, että nimeni on Annika ja opiskelen toista vuotta Lapikkaassa. Kirjoittaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, joten Lerpakkeeseen kirjoittaminen on siis unelmien täyttymys! Haluaisin kirjoittamani sisältöjen olevan hauskoja ja mielenkiintoisia, joten kiinnostaisi myös tietää, minkälaisista aiheista haluaisitte lukea 😊


Vuosi 2019 lähti käyntiin ihanan, kamalan herkkulakon voimin. Kuukausi on ollut pitkä ja täynnä tahdonvoimaa pysyä erossa karkeista ja pitsoista, mutta vihdoista viimein näkyy valoa tämänkin tunnelin päässä. Tällä hetkellä odotan eniten keskiviikkona loppuvaa herkkulakkoa, Tipattoman kaatajaisia ja helmikuun Talvipäiviä Raumalla!!


JENNIN PUHEENVUORO:
Haluan toivottaa kaikille hauskaa ja opiskelurikasta vuotta! Vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin ja helmikuu kolkuttelee jo ovella. Itselläni starttasi syksyllä toinen vuosi luokanopettajaopiskelijana ja nyt toinen vuosi myös Lapikkaan hallituksessa. Tänä vuonna meillä jälleen mahtava hallitusporukka kasassa ja odotukset tulevalle vuodelle ovat sievoisen mahtavan suurehkot. Itselläni yhtenä tavoitteena on ollut hakea uusia haasteita ja löytää itsestäni uusia puolia. Katsotaan mitä tässä uutena Lerpakkeen toimittajana tulee saatua aikaan. Muutamia kivoja ideoita onkin jo takataskussa, katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan.


Onko muillakin ollut hieman motivaatio-ongelmia opiskelujen suhteen? Vinkkejä otetaan vastaan, millä keinoilla olet saanut taas oppikirjan kouraan ja akateemisen ajattelun lampun syttymään pääsi sisällä!


Voisi kokeilla korvata seuraavat asiat näillä vaihtoehdoilla:


Netflix sarjamaraton -> Verkkoluentomaraton
Viini -> Kahvi
Kahvi -> Vesi
Piereskely sohvalla -> Piereskely salin peilin edessä
Itkeminen kotona -> Itkeminen luennolla
Somepäivitykset baarista -> Somepäivitykset kirjastosta
Puhelin -> Kirja
Puhelin -> Banaani
Puhelin -> Kaverin kanssa pulkkamäkeen
Turkinpippurin pizza krapulaan -> Fellin lounas tietokrapulaan


Jos sinulla on lisää ja parempia ideoita, niin pistä vaikka DM Lapikkaan instagrammiin: Lapikasry