47/2019 – Uusi Lapikkaan pj: ”Tahdon ylläpitää yhdessä tekemisen halua”

02.12.2019

27.marraskuuta oli aika sääntömääräisen syyskokouksen ja Lapikkaan pikkujoulujen. Lapikkaan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kaudelle 2020 Emma-Karoliina Kiviluoma. Hallituksen jäseniksi valittiin Kiira Wirén, Iida Tuomi, Osmo Salo, Lassi Juhanoja, Valtteri Niemelä, Vilma Leppänen, Siiri-Sofia Laitala, Olli Raito ja Joonas Hermonen. Onnea kaikille valituille ja tsemppiä uuteen hallituskauteen! Lerpakkeen toimitus pääsi heti aitiopaikalta haastattelemaan uutta vastavalittua puheenjohtajaa. Lue alta, millaisia ajatuksia hänellä on ensikaudelle.


Onneksi olkoon Emma valinnastasi! Olet nyt kolmatta kautta Lapikkaan hallituksessa. Mitä siis aiot säilyttää Lapikkaan toiminnassa edellisiltä kausilta?


Kiitos! Olen otettu tästä kunniasta ja aion tehdä parhaani jäsenistön eduksi puheenjohtajana.


Ensimmäiseksi haluan säilyttää viimevuosien varainkeruudraivin. Olemme olleet taloudellisesti hyvin kiperässä tilanteessa, mistä ollaan noustu jaloilleen yhteisellä tekemisen halulla. Tätä halua tahdon pitää yllä, jotta velkojen maksu onnistuu hyvin ja Lapikas pääsee taas kukoistamaan.


Toiseksi haluan säilyttää jäsenetuja. Jäsenmaksua maksetaan juuri jäsenetujen vuoksi ja olemme voineet tarjota muun muassa mahtavia tapahtumia. Etujen tulee olla siis jatkossakin rahojensa väärtejä!


Mitä sitten tahtoisit tulevalla kaudella kehittää?


Hallituksen virkistäytyminen on tärkeä asia, jota emme valitettavasti tänä vuonna ole päässeet toteuttamaan. Nyt olemme budjetoineet siihen hieman rahaa, joten sitä on helpompaa tulevaisuudessa toteuttaa. Kun hallituslaiset pistävät itsestään paljon peliin, on heille syytä antaa takaisin. Mukava yhdessä tekeminen on tärkeä ryhmäyttäjä.


Lisäksi haluan ottaa vaihto-opiskelijat yhä enemmän mukaan Lapikkaan toimintaan. Panostamme erityisesti kaksikieliseen tapahtumaviestintään, jotta se olisi mahdollisimman tavoittavaa. Haluamme olla paremmin läsnä kv-opiskelijoille.


Ja ai niin! Meillä on tulossa vuoden päästä 45-vuosijuhlat. Tarkoituksena on järjestää hitonmoiset bileet! Kiitos kaunis ja hyvät joulut kaikille.