48/2019 – Lapikkaan joulukalenteri

07.12.2019

Joulunodotus on vihdoin täällä! Allekirjoittanut on itse sen verran jouluhullu, että adventinaikaan uppouduttuani minulta löytyy varmaan viisi joulukalenteria. Aamupalan jälkeen suun saa makiaksi suklaakalenterilla (tai itse asiassa kahdella), Fingerporin kuvakalenterista huumoria alkavaan päivään, arpakalenterista jännitystä joulua lähestyttäessä ja löytyypi koirallekin oma herkkukalenteri - ja hei television kalentereista puhumattakaan! Tänä vuonna olen katsellut mm. perinteistä Tonttu Toljanteria ja tietenkin aitoa oikeaa The Joulukalenteria.


Näiden lisäksi on yksi vielä mainitsematon joulukalenteri, jota suosittelen lämpimästi juuri sinulle. Lapikaslaisten jouluaskareita voit seurata jo toista vuotta ainejärjestömme ikiomassa joulukalenterissa Instagram-palvelussa. Avaa sovellus puhelimellasi tai klikkaa itsesi osoitteeseen https://www.instagram.com/lapikasry/?hl=fi. Joulukuun päivien aikana luukuista paljastuu, minkälaisiin kommelluksiin opeopiskelijat joulutohinoissaan päätyvät. Tulevia luukkuja paljastamatta luvassa on mm. askarteluvinkkejä ja hauskoja meemejäkin.

lapikasry: LUUKKU 5 Mitäs olisikaan joulu ilman jouluaskarteluja ✂️🧶🌿🍊


- Vili, Lerpakkeen päätoimittaja, aito jouluihminen


P.S Lisää nostalgisia kalentereja löydät täältä https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/01/elavan-arkiston-joulukalenterit