For your information!

08.11.2017

Haluaisin kertoa teille muutamasta asiasta, juuri tässä ja nyt. Ensimmäisenä tärkeä asia: lapikas.fi -sivusto ei ole meidän pitämä sivusto. Tarkoitan siis hallitusta ja meidän virallisia viestintäkanavia. Meidän viralliset sivut ovat lapikasblog.wordpress.com. Lapikas.fi -sivustosta löytyvä informaatio ei myöskään pidä paikkaansa, joten olkaa valppaina ja muistakaa informoida asiasta kavereillenne. Sivun ylläpitäjistä ei ole tietoa.


Toinen asia on vuosijuhlat eli vujut! Ei ole enää kuin kaksi viikkoa aikaa tai oikeastaan vajaat kaksi viikkoa. Bileet, tai puhutaan mieluummin juhlista, jonne saa laittaa parhaat päällä ja jorata täysillä tuttujen ja kavereiden kanssa. Meikäläinen odottaa juhlia suurella innolla. Niin suurella, että henkselit paukahtaa kohta innostuksesta. Voi johtua myös alati kasvavasta keskivartalosta, mutta sitä en myönnä.


Kolmas asia listallani on meidän ainejärjestön opiskelijat. Voin sanoa teille vain suunnattoman kokoisen kiitoksen siitä, että olette käyneet hyvin ahkerasti meidän järjestämissä tapahtumissa. Teidän ansiosta olemme pystyneet kerätä rahaa, jolla maksaa pois Lapikkaan velkoja. Ilman teitä emme pystyisi pitämään ainejärjestöä pystyssä. Voit heittää itsellesi ylävitoset ja fiilistellä hyvää olotilaa näin keskiviikon kunniaksi! Jatkakaa samaan malliin!


Tällä kertaa mennään tällaisella pienellä ja kompaktilla tietopläjäyksellä. En halunnut fiilistellä liikaa vujua, koska ensi viikolla meillä tulee isompi juttu sen tiimoilta. Hyvää kannattaa odottaa! Mahtavaa loppuviikkoa kaikille


//Lasse