Ja kaikilla oli niin mukavaa!

12.04.2016

Vanhemman vuosikurssin opiskelijan kertomus vapun riennoista!

Oli vuosi 2012 ja kevät oli mitä parhaimmillaan. Ennen työläisten alkoholista pidättäytymiseen (tosi juttu) lanseerattu megabiletys Vappu oli lähestymässä. Olimme tovereiden kera yksissä tuumin tehneet Lapikkaalle Vappusimaa, joka oli herkullista kuin hunaja neidon nännillä ja petollista kuin saman neidon viettelevä kauneus.

Päivä yksi

Jos Tivoli on tuttu, niin olet opiskellut täällä liian kauan. Eli oltiin siis opiskelijoiden Go-to paikassa, ennenkuin se homehtui pystyyn. Paikalla oli bändi, olikohan peräti lapikkaan oma bändi ja karaokea ja diskoa ja kauniita naisia ja komeita miehiä. Pääasia oli siis, että kaikki olivat ihan fleimeissä ja rock'n'roll raikasi. Meni myöhään ja illassa oli kaikki, menetettyä rakkautta, predatori settiä ja varauksetonta sekoilua. Illan suurin juttu oli se, kun joku aivan tuntematon vaihtari tuli pyytämään meikää auttamaan heitä poistamaan autostaan yhden tytön, joka oli niin päissään että oli vaan murtautunut niiden autoon ja jäänyt sinne istumaan. Se likka oli aivan sammumispisteessä ja meikä sit päätti auttaa. Menin siihen takapenkille juttelemaan sille ja sain nimen verran irti neitosesta ja sitten kannoin hänet portsarille, joka soitti maijan hakemaan sen. Tein leidille palveluksen! Kun herää putkasta, niin ehkä oppii olemaan olematta noin sekaisin. Karuinta tässä oli se, että Lapikaslaisesta solidaarisuudesta ei ollut muilla juhlijoilla merkkiäkään. Eli piti kutsua Lapikaslainen apuun, kun haettiin laupias samariinia vai mikä se oli. Olkaa tekin hyvät ihmiset erinomaisia toisillennne, se on Lapikaslaisuuden sydän. Hauska fakta: Gagnam Stylea ei ollut olemassakaan, niin vanhaa tää setti on.

Nukkumaan klo 0450


Päivä 2

Aamu oli oikein rapsakka, mutta hyvän tuulinen. Ei mitään super morkkista. Johtunee varmaan edellisen illan typykän putkauttamisesta. Kakkospäivän illan teemana oli MURRICAA, FUCK YEAH! Eli Jenkki tyyliset promtanssit. Jengi laittoi oikeasti parasta ylleen ja pisti jalalla koreasti. Aluksi vaan itsellä ei meinannut tulla noista bileistä mitään, kun oli selvinpäin. Sit huomasin, että kuten kaikessa, kohtuus on oikea tapa ja läheisen Siwan ylihintainen kasikoppa oli juuri täydellinen määrä juhlien janojuomaksi... Kun vielä vähän pummi muilta väkeviä. Mutta illalla on erittäinkin positiivinen paikka sydämmessäni, sillä juhlat ovat Lapikkaan järkkäämistä parhaat, joihin olen osallistunut, eikä edes lohjennut. Miettikääs apinat sitä.

Nukkumaan klo 0200


Päivä kolmonen

Kuten edellisen illan kuvauksesta saattoi arvata, jalat kärsivät tuhat vuotista tuskaa, mutta hätä ei ollut tämänäköinen. Aivan kämppäni vieressä oli sinä iltana mitä mainioimmat Lapikkaan simamaistajaiset, johon meidän duunailema sima oli varta vasten tehty. Tilana oli järkkypieni DAS Aapon saunatila ja väkeä oli hieman liiaksi. Joku kiipesi paikalle palotikkaita pitkin ja tuli parvekkeen kautta sisälle. Aika kahelia. Illan aikana imitoitiin Arskaa ja tunnustin sisarusrakkautta tuutorilleni.

Illan ehdoton alitus tapahtui petollisen siman näytettyä kyntensä. Voltteja oli arvattavasti ennemmän kuin tavallisessa vauhtijuomassa, mutta todellinen ällikkä iski valtavan hiivamäärän vuoksi. Mennessäni hätäisesti ripuloimaan sakkaa ulos tulin kirjaimellisesti paskoneeksi seinille. Most epic. Siinä oli pieni kuumotus, kun käsisuihkulla loossasin shaissea menemään samalla, kun muut ainejärjestön opiskelijat valittivat hätäänsä oven takana. Tilannne oli sitcommaisen absurdi ja hauska. Tietojeni mukaan, en jäänyt teoistani koskaan kiinni. #Troll #DriveByShit

Nukkumaan klo 0100, kun voltit iski salakavalasti


Päivä neljättä

Jahas, illalla piti mennä diskoon, oliko se nyt Half Moon vai Onnela vai Pecos place vai Casablance vai mikä se silloin olikaan. Törmäsin silloin jälleen uuteen vaihtari ystävääni Jamesiin, joka oli kuin pahan ilman lintu. Australialainen tuttavallisuus ja toverillisuus on tuhonnut monta hyvää iltaa ja tässä oli jälleen yksi esimerkki. Illan aikanna kohtasin myös Tumman Marketan, joka oli flirtti kuin mikä ja kauniskin vielä. Tummasta Marketasta tuli sellainen läppä jätkien kesken kun se oli niin kuuma.

Nukkumaan klo 0200


Päivä fem

Vappukaste setti. Kukaan ei kertonut mulle, että kaste koskee vain fukseja ja minähän ampaisin Steve Stifler paidassani palomiesten kiusattavaksi. Maa oli vielä keväisen Rolloiseen tyyliin jäässä ja lensin komeasti kumoon. Kamalinta oli kun minusta löytyi myöhemmin kuva jonkun likan blogissa, jossa tekstinä oli "vappusika lentää". No mikäpä jottei, kuvasta ei minun kasvojani onneksi näe. Olin niin viidennen päivän deliriumeissa, että piti tämä päivä muuten levähtää.

Nukkumaan klo 1800


Päivä eäh

Viimeistä bilepäivää viedään ja luvassa oli grilliä Kauppiksella. Tämä oli vielä sitä aikaa, kun ne pakanat otti ilolla vastaan meitä opiskelijoita, nyt sinne pääsee vaan jos bilettää Pridessa. Ei siinä, Pride tyypit osaa khyl bailaa. No mut siis idea oli se, että Kauppiksella oli hirveenä porukkaa, grillistä sai pyytää monenlaista herkkua. Kaljaa ja hyvää ilmapiiriä oli vuosiksi eteenpäin. Ongelmana oli vaan James, joka oli taas kuvioissa ja sen tietää mitä seuraa kun James on kuvioissa.

Nukkumaan klo 0500, tattista taas tästä, James


Päivä Ultra man seven (kattokaa, mikä on Ultra man, niin ei mene hyvä intertekstuaalinen viittaus ohi)

Päivä meni kuten odottaa saattoi. Olin fyysisesti varmaan eniten hajalla koskaan ja olin varmaan elänyt kahdenkymmenen vuoden edestä yhden viikon aikana. Olin kaverin kämpälle kuolemaa tehden, seurana ainoastaan väljähtäneen oluen tuoksu, paksu sisäilma, kaksi karvaista karpaasia ja Turtles piirrettyjä ja Poliisiopisto 4. Oli ehkä toimivin kuolema koskaan.

Nukkumaan klo 1900 ja ei ikinä enää uudestaan.


Ens vuonna menin sit uudestaan.