41/2020 - Torstin höpöhöpöjutut

09.10.2020

Minä olen Torsti-Taavetti. Olen puolivuotias jänönen ja päässyt aitiopaikalta seuraamaan tätä Lapikkaan opiskelijaelämää. Kerronpa teille nyt vähän siitä.

Toisinaan kuulen valitusta siitä, kuinka etäyhteys pätkii ja luennon asiat menivät yli hilseen. Aamuni starttaa, kun herätyskello soi. Yksi kerta ei kuitenkaan riitä, sillä kämppikseni ovat niitä torkuttajaihmisiä. Viidennen herätyksen jälkeen alan jo hieman huolestua mahdollisesta myöhästymisestä ja alan möyhöämään. Jatkan möyhöämistä siihen saakka, kunnes aamupala on nenäni edessä. Aamupalan jälkeen seuraan tarkasti tiukkaa aikatauluani ja jatkankin seuraavaan tehtävääni, eli nokosiin. 

Kun kämppikseni ovat nenä kiinni opinnoissaan, niin minä otan torkut ja odottelen herkkuja.


"Kun kämppikseni ovat nenä kiinni opinnoissaan, niin minä otan torkut ja odottelen herkkuja."
"Kun kämppikseni ovat nenä kiinni opinnoissaan, niin minä otan torkut ja odottelen herkkuja."

Iltapäivällä käyn usein ulkoilemassa, sillä tekeehän raitis ilma ihan hyvää. Illan katselen Disney+ leffoja (Dumbo on ehdoton lemppari, sillä suuret korvat kiehtovat minua). 

Asuntoni sijaitsee melko rauhallisella alueella ja saan usein nukkua yöni rauhassa, mutta toisinaan herään hirveään ryminään ja möyhöämiseen. Kämppiksethän ne siellä rymistelee kotiin. Minähän sitten vaadin tietenkin selitystä tälle epämääräiselle möykkäämiselle ja ainoa kelpo selitys on kasa mehukkaita porkkanoita. Toisinaan aamuyöstä olohuoneen matolla pötköttelee lötköpötkö siniset pöksyt jalassa.

Haaveilen toisinaan itsekin opiskelijaelämästä, sillä tahtoisin opiskella kaikenlaista. Minua kiinnostaa esimerkiksi porkkanoiden, basilikan, banaanin ja korianterin kasvatus.

Haluaisin myös tietää, että mitä näiden seinien ulkopuolella oikein tapahtuu. Mikä saa kämppäkaverini neliraajahalvaantuneiksi ja mikä aiheuttaa armotonta päänsärkyä. Taitaa se opiskelijaelämä olla kovin rankkaa.

Jos haluat kuulla lisää tapahtumarikkaasta elämästäni täällä arktisella alueella, niin pistä seurantaan IG tilini: torstithebunny