Lapikkaan 45+1 -vuosijuhlassa palkitut

29.11.2021

Kunniakirjat:

Emma-Karoliina Kiviluoma: Tunnustuksena ansiokkaasta, pitkäjänteisestä, esimerkillisestä ja aktiivisesta toimimisesta Lapikkaan ainejärjestön hallituksessa. Jatkanut puheenjohtajakaudellaan tärkeää uudelleenrakentamista Lapikkaan hyväksi.

Annika Rantanen: Kiitokseksi toiminnasta Lapikkaan hallituksessa ja toimihenkilönä olemisesta useamman vuoden ajan sekä intohimosta olla osa Lapikkaan historiaa luomalla Minun Lapikkaani -laulun Lapikkaan viralliseksi sitsilauluksi.

Kiira Wirén: Tunnustuksena pitkäjänteisestä ja aktiivisesta työstä Lapikkaan ainejärjestön hallituksessa. Erityismaininta työ edunvalvonnan parissa ja Google Forms & Facebook -kyselyiden rautaisena ammattilaisena.

Iida Tuomi: Tunnustuksena pitkäjänteisestä ja aktiivisesta työstä Lapikkaan ainejärjestön hallituksessa. Pysyvät jäljet sydämiin on jättänyt Canvalla tehdyt bannerit ja grafiikat.

Ari Kunnari: Tunnustuksena ansiokkaasta, opiskelijamyönteisestä, periksiantamattomasta ja innovatiivisesta työstä liikunnan yliopistonlehtorin tehtävissä. Erityismainintana liikunnan sivuaineen opetuksen läpivieminen haastavissa olosuhteissa koronan keskellä lukuvuonna 2020-2021.

Reetta Pahtaja: Tunnustuksena opiskelijamyönteisestä, tinkimättömästä ja laadukkaasta opetuksesta ja ohjauksesta luokanopettajaopiskelijoiden opintojen yhteydessä. Ihailtava ja upea asenne opiskelijoita kohtaan, aina valmis puolustamaan opiskelijoiden oikeuksia. 

Hymypatsaat: Emmi Liljander & Timo Johansson