Lapikkaan 47. vuosijuhlassa palkitut

20.11.2022
Kuvassa Veera Salonen, Miia Hast ja Eveliina Lainio
Kuvassa Veera Salonen, Miia Hast ja Eveliina Lainio

Kunniakirjat:

Elisa Hälinen: Tunnustuksena rohkeudesta ottaa vastaan Lapikkaan puheenjohtajuus ensimmäisenä opiskeluvuotenasi sekä esimerkillisestä toiminnastasi Lapikkaan ainejärjestön hyväksi.

Veera Salonen: Tunnustuksena pitkäjänteisestä ja aktiivisesta työstäsi Lapikkaan ainejärjestön hallituksessa ja erityisesti merkittävästä roolistasi talousvastaavana ainejärjestömme taloudellisen vakauden palauttamisessa. Lisäksi tahdomme kiittää työstäsi häirintäyhdyshenkilönä ja toimihenkilönä.

Eveliina Lainio: Tämä kunniakirja on myönnetty tunnustuksena aktiivisesta työstäsi Lapikkaan ainejärjestössä hallituksen jäsenenä sekä tuutorina. Erityismainintana myös Lapin yliopiston hyvinvointilähettilään roolistasi sekä aktiivisesta tapahtumiin osallistumisesta.​

Siiri Peuraniemi: Kiitokseksi toiminnastasi Lapikkaan hallituksessa ja toimihenkilönä olemisesta. Erityismainintana myös roolisi Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä.

Miia Hast: Tämä kunniakirja on myönnetty tunnustuksena ansiokkaasta, opiskelijamyönteisestä ja innovatiivisesta työstäsi käsityön yliopistonlehtorin tehtävissä. Tahdomme myös osoittaa arvostuksemme työstäsi uudistettujen käsityötilojen eteen.​

Hymypatsaat: Roosa Mäkelä & Joel Joutila