Lapikkaan 48. vuosijuhlassa palkitut

20.11.2023
Kuvassa Juho Kinnunen, Minna Väisänen, Valtteri Niemelä, Vesa Tuisku & Sanna Mommo
Kuvassa Juho Kinnunen, Minna Väisänen, Valtteri Niemelä, Vesa Tuisku & Sanna Mommo

Kunniakirjat:

Minna Väisänen: Kiitokseksi aktiivisesta lapikaslaisuudestasi. Olet edustanut kunnioitettavasti ainejärjestöämme tuutorina, hallituksen jäsenenä sekä toimihenkilönä. Erityismainintana uusien erityispedagogiikan opiskelijoiden integroimisesta KTK:n yhteisöön.

Valtteri Niemelä: Kiitoksena useamman vuoden panoksestasi rakkaan ainejärjestömme eteen. Annoit hyvää esimerkkiä opiskelijan aktiivisesta panoksesta niin ainejärjestön kuin tiedekunnan tasolla. Viimeisimpänä hoidit puheenjohtajan tehtävän mallikkaasti ja olit jo ennakkoon yhteydessä mm. ylioppilaskuntaan erityispedagogiikan opiskelijoita ajatellen.

Juho Kinnunen: Kiitoksena aktiivisuudestasi. Sinut näki aina hymy huulilla, olit sitten musisoimassa tai tuutoroimassa. Upeaa miten olit osaltasi luomassa yhteistä lapikashenkisyyttä.

Vesa Tuisku: Teille myönnettäköön tämä Kunniakirja osoituksena opiskelijamyönteisyydestänne. Suhtaudut opiskelijoiden huoliin tasaisella lempeydelläsi, oli kyseessä sitten lainavälineiden tarve tai sivuaineiden aiheuttamat stressit.

Sanna Mommo: Teille myönnettäköön tämä Kunniakirja kiitoksena opiskelijamyönteisyydestänne ja aktiivisuudestanne. Voimme luottaa, että pidät lapikaslaisten puolia inhimillisesti niin yliopistolla kuin myös YLL:n hallituksessa.

Kuvassa Jani Siirilä & Noora Rintala
Kuvassa Jani Siirilä & Noora Rintala

Hymypatsaat: Jani Siirilä & Noora Rintala