Lapikkaan palloilu

09.11.2016

Mie tykkään palloilla. Tykkään palloilla menemään missä vaan, mutta nyt puhutaan palloilusta urheiluna. Tykkään mie siitäki. Vielä enempi sillon, kun se on ilmasta! Meillä lapikkailla on alkanut nyt taas sellanen kiva homma, kun Lapikkaan palloiluvuoro. Vuoro on Harjoittelukoululla keskiviikkoisin 16.00-17.00. Tästä aletaan nyt aktiivisesti infoon facebookissa, mutta tuolla vuorolla tullaan pelaileen siis erilaisia pallopelejä esimerkiksi sählyä, korista, futsalia ja lentopalloa. Ideat on varmasti tervetulleita ja siitä voi ottaa yhteyttä lapikas@ulapland.fi tai sitte jos tiiät sellasen duon ko Ville & Ville (Turunen ja Vanhanen) niin heillekki voi vinkkaa. Tänä vuonna nää kaks vilperttiä puuhastelee Lapikkaan palloiluvuoron vetäjinä.

Mie aloitin palloiluvuorolla käymisen heti ensimmäisenä opiskeluvuotenani Lapikkaan riveissä. Sillon ei meitä tyttöjä siellä kauheesti näkynyt, mutta seuraavana vuonna meitä olikin jo muutama enempi! En kyl tiijä miksei heti alusta asti näkyny, koska meno ei oo koskaan ollu sellasta, ettei sinne ois kaikki ollu tervetulleita tasosta, tai mistä tahansa syystä riippumatta. Tietty saattoi vaikuttaa, että sillon pelattiin vaan aina sählyä, viime vuonna me muutettiin se. Alettiin kuuntelee, mitä jäsenistö haluaa siellä pelata, koska välineitä ja värkkejähän sieltä löytyy.

Tuo aika tuottaa tietty monille ongelmia, kun on monesti myöhään asti luentojakin. Kannattaa siis muistaa keskiviikkoaamuisin ottaa ne sisäpelikengät ja muut urheilukamat messiin ja suunnata luennolta harkkarille urheilee.

Tulkaa pliis urheilee. Mun kunto on heikko ja ois kiva, kun pelaajia ois enempi niin en ehkä kävis helvetin porteilla joka keskiviikko.