Lapikkaan vuosijuhlat 45+1

03.11.2021

Tervetuloa vihdoin juhlistamaan Lapikas ry:n 45. + 1. vuosijuhlaa!

MISSÄ JA MILLOIN?
Vuosijuhlia vietetään Royal Reindeer -ravintolassa (Hiihtomajantie 7, 96300 Rovaniemi) lauantaina 27. marraskuuta. Juhlatilaisuus alkaa klo 18:00.

OHJELMA
Juhlatilaisuus alkaa klo 18:00 tervehdysten vastaanotolla. Illan ohjelmaan kuuluu lisäksi esityksiä, puheita, palkitsemisia ja kunniakirjojen jakoa. Teillä on mahdollisuus seurata illan kulkua pöydistä löytyviltä ohjelmalehtisiltä. Vapaata seurustelua on tietenkin luvassa illan aikana. Vuosijuhlien virallisena jatkopaikkana toimii Half Moon. Jokainen hoitaa itse kyytinsä juhlapaikalta jatkopaikalle.

ILLALLISKORTTI
Illalliskortin hinta on Lapikkaan jäsenille 65€ ja ei-jäsenille 75€. Juhlaväellä on myös mahdollisuus ostaa kannatusillalliskortti hintaan 90€. Hintaan kuuluu kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen ja alkumalja. Juhlatilassa on A-oikeudet ja halutessaan paikan päällä voi ostaa 20€ arvoisen drinkkilipun, joka sisältää 4 vapaavalintaista mietoa alkoholijuomaa. Alkoholijuomia myydään myös yksittäisinä baarin puolelta.

MENU
Alkuun kuohujuoma (Prosecco tai Raparperilehtikuohu)
Keittiön terveiset, kuksasta maa-artisokkakeittoa

Vihreäsalaatti

Leipäjuustosalaatti
Kesäperunasalaatti

Kaato talon puna- tai valkoviiniä (myös holiton)

Poronpaistikäristys, perunamuusi
Loimulohi ja Dijonkastike
Suolakurkku ja puolukkahillo
Vege- härkiskäristys
Paahdetut uunijuurekset
Kasvis-villiriisisekoitus

Vanilja Pannacotta ja paahdetut omenakuutiot

Kahvi/tee

(erityisruokavaliot otetaan huomioon ilmoittautumisen yhteydessä)

PUKUKOODI
Vuosijuhlan pukukoodina on juhla- tai tummapuku ja akateemiset kunniamerkit. Juhlan teemana on tänä vuonna taianomainen kimallus, joka saa näkyä pukeutumisessa. Juhlissa näkyy vahvasti myös lappilainen henki.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen vuosijuhlille tapahtuu Kide.appin kautta, jonne lipunmyynti aukeaa 8.11. ja linkki KideAppin tapahtumaan julkaistaan Facebook-tapahtumassa. Paikkoja on rajoitetusti.
Vuosijuhlille ovat tervetulleita myös avecit. Muistathan, että myös avecin täytyy ilmoittautua vuosijuhlille ja maksaa illalliskortti.


SILLIS

Vuosijuhlan lisäksi teillä on mahdollisuus osallistua sunnuntaina 28.11. akateemiselle silliaamiaiselle eli sillikselle. Sillikselle ilmoittautuminen tapahtuu erikseen KideAppin kautta.

MAHDOLLISET VUOSIJUHLALAHJAT
Jos haluatte muistaa meitä aineettomalla lahjalla, pyydämme teitä tekemään lahjoituksen Hope ry:lle Rovaniemen sektorille. Tilinumero: FI19 5630 0020 3003 12, viestillä ''Lapikas ry 45+1''. Viitenumero 87351

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä lapikas@ulapland.fi.

Pian juhlitaan!

- Lapikkaan hallitus 2021 ja vuosijuhlakomitea