MITÄ MISSÄ MILLOIN 2017

29.08.2017

Lukuvuosi starttaa jälleen kerran kunnon tapahtumien vyöryllä, joista et halua missata yhtäkään! Alla on tiivistetysti esitelty muutama. Tapahtuman otsikko klikkaamalla pääset tapahtuman sivulle, josta löydät vielä lisäinformaatiota.


FUKSIMESSUT 1.9.


Yliopisto aukaisee ovensa virallisesti 4.9. mutta jo ennen sitä yliopistolla tapahtuu. Nimittäin perjantaina pääset tutustumaan paikallisten järjestöjen toimintaan yliopiston pääaulassa klo 10-14. Paikan päältä pystyt esimerkiksi ostamaan haalarimerkkejä sekä ennakkolippuja illan bileisiin! Löydät myös Lapikkaan oman ständin!


VARJOAVAJAISET 1.9.


Mitäpä lukuvuosi olisi ilman varjoavajaisia? Noh, lukuvuosi ilman varjoavajaisia! Onneksi perinteeksi muodostuneet pippalot tulevat tänäkin vuonna ja ne joraillaan puolenkuun valoissa klo 22.00 eteenpäin! Ennakkolippuja on myynnissä pitkin viikkoa!


PÖNTTÄRIT 4.9.


Pönttärit ovat varmasti jokaiselle luokanopettajaksi opiskelevalle yksi syksyn ehdottomia kohokohtia! Perinteisesti vanhemmat opiskelijat ottavat vastuun laadukkaan kotiviinin valmistuksesta, jotka sitten siivotaan parempiin suihin yhdessä koko Lapikasperheen voimin! Pönttärit alkavat tänä vuonna yliopistolla 17.00, josta siirrytään yhdessä myöhemmin Wiljamiin sisätiloihin! Kaikki ovat paikalla, ole sinäkin!


FUKSIAISET 6.9.


Fuksit toivotetaan tervetulleeksi opiskelijamaailmaan omilla kemuilla! Muiden ainejärjestöjen tavoin, Lapikkaalla on myös oma tehtävärastirata. Ei ole parempaa kuin leikkimielinen kilvoittelu hulvattomassa seurassa! Ilta huipentuu Half Moonin jatkoille, jonne pystyt ostamaan ennakkolippuja yliopistolta!


Vielä pari!


Osa tapahtumista on vailla varsinaisia päivämääriä, mutta tässä maistiaisia mitä on tuloillaan. Kahden ainejärjestön eli Lapikkaan ja Lastun legendaarinen mökkiviikonloppu, Leirikari, tulee taas. Mahdollisuus tutustua oman ainejärjestön sekä Lastun tyyppeihin eikä tunnelma jätä ketään kylmäksi! Fuksisitsit tarjoavat mahdollisuuden tutustua sitsaamiseen ja siellä vallitsevaan kulttuuriin.


Voin luvata että lisää on tulossa kuten Hot for teacher -bileet ja Lapikkaan Larppaus (ehkä yksi omista lemppareistani), mutta näistä ja monista muista tulee infoa, kun aika on oikea.