New me

09.04.2016

Hyvät naiset ja herrat, silmienne edessä avautuu täysin uudistunut Lerpake eli meidän ainejärjestön ikioma lehti! Lerpake on siirtynyt 2010 -luvulle blogin muodossa. Myönnettäkön, että blogi ei ehkä ole kaikista uusinta uutta, mutta meille se on juuri tätä päivää. Äläkä huolestu ystävä hyvä, jos jäät kaipaamaan paperista versiota, sekin julkaistaan kyllä. Kuitenkin kaikista uusimmat ja kuumimmat jutut julkaistaan tällä sivulla, joka tulevaisuudessa täyttyy artikkeleista, kuvista ja horoskoopeista. Julkaisutahti on epämääräinen, mutta tarkoituksena on julkaista kuukaudessa ainakin kaksi juttua tai sitten kymmenen, riippuen täysin toimituksen innosta ja fiiliksestä.

Blogin ulkoasu näyttää tällä hetkellä tältä, mutta saattaa kokea radikaaleja muutoksia, kunhan toimittajat oppivat käyttämään tätä saat... kätevää sivustoa vielä paremmin. Jos koet, että juuri sinulla saattaisi riittää näppäryys, taito ja kärsivällisyys (jotka päätoimittajalta puuttuvat), niin tulehan rohkeasti kertomaan meille! Saatat päästä mukaan tekemään sivustoa ja kehittämään siitä paremman!

Kuten aiemmin mainitsin, niin blogista löytyy vaikka ja sitten mitä! Kategoriat ovat opiskelu, toimittajan suusta, horoskoopit, random ja fukseille. Nimistä varmaan pysytte ymmärtämään, mitä jokaisesta kategoriasta löytyy. Sanottakoon, että toimittajan suusta -osiosta löytyy toimittajien kirjoittamia mielipidekirjoituksia ja fuksit -osiosta hot tipsejä opiskelunsa alottaneille.

Vaikka uurastamme kirjoitusten ja kuvien eteen, niin lehti ei ole pelkästään meidän tuotos. Haluan rohkaista juuri teikäläistä, joka luet tätä tekstiä. Lähetä meille ideasi, kirjoituksesi tai kuvasi, ja pääset mukaan Lerpakkeen tekemiseen. Meille voit lähettää viestiä osoitteiseen lerpake@lapikas.fi tai sitten voit tulla kertomaan ajatuksistasi ihan naamatusten.

Heooo! Uusi aikausi, uusi tiimi ja kuumimmat jutut!