Uusi hallitus valitaan 1.12 — Ole mukana!

14.11.2017
Lapikas needs you!
Lapikas needs you!

Viime lauantain ilta oli kerrassaan mahtava. Väki oli laittautunut hienoksi ja saapunut Valdemariin juhlimaan rakkaan ainejärjestömme neljättäkymmenettäkahdetta vuotta. Upeat asut, herkullinen ruoka, puheet ja palkitsemiset loivat hienoa juhlan tunnelmaa. Hyvässä seurassa oli ilo viettää ensimmäisiä vuosijuhliani, joissa olin mukana. JKT-yhtyeelle pitää antaa vielä kiitos illan kruunanneesta keikastaan. Bändi soitti suuren maailman meiningillä ja yleisö sai nauttia.


Illan tunnelmia voisi kuvailla adjektiiveilla arvokas ja railakas. Kaiken keskiössä oli itse illan sankari, Lapikas. Opiskelujen aikana olen huomannut, kuinka tärkeä merkitys ainejärjestötoiminnalla on; se yhdistää opiskelijoita. Porukalla ollaan koettu toinen toistaan hienompia tapahtumia. Näiden taustalla on aktiivinen hallitus, joka opiskelijoiden toiveita kuunnellen on järjestämässä saunailtoja, laavuretkiä, vuosijuhlia ja muita mieleenpainuvia hetkiä.


Aion hakea mukaan Lapikkaan hallitukseen ja kannustan myös sinua lähtemään mukaan. Hauskojen tapahtumien järkkäämisen ohella hallitustoiminnassa pääset ennen kaikkea osallistumaan ja vaikuttamaan. Lapikkaan Instagramista kannattaa käydä kurkkaamassa nykyisten hallituslaisten ajatuksia ainejärjestötoiminnasta. Heille myös kannattaa ehdottomasti esittää kysymyksiä, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Yliopistolla ja Lärvikirjan sivuilla hallituslaiset ovat valmiita vastailemaan mitä kiperimpiin kysymyksiin.


Ensiviikon perjantaina valitaan uusi hallitus ja samalla vietellään Lapikkaan pikkujouluja. Tervetuloa siis mukaan tonttulakin kanssa tai ilman. Tähän loppuun haluan vielä osuvasti siteerata näyttelijä A. Tuppuraisen sanoja teoksestaan Omituisten otusten kerho; " Silloin kannattaa liittyä kerhoon tähän. Meitä ei olekaan aivan vähän".


Vili - 2. vuosikurssi, tuutori, opiskelijablogisti, Rölli-fani