Welcome aboard!

21.08.2017

Hei sinä uusi ihminen, joka olet saavuttanut paikan Lapin yliopistolla! Ja hei vanhat, vaikka tuleva artikkeli ei teitä ehkä koske, mutta saatatte löytää siitä uutta informaatiota. Tai sitten ette. Uusi lukukausi on alkamaisillaan ja tiedän, että fukseja saattaa vähän jännittää. Uusi koulu, uudet kaverit, mahdollisesti uusi kaupunki sekä muutto omaan kämppään. Onneksi, ette jää yksin! Teillä on apunanne tuutorit, vanhat opiskelijat, henkilökunta, Lyy yms. Ja tietenkin voitte käydä tsiigailemassa meidän nettisaitin, josta löytyy jos jonkinlaista sisältöä. Heitän teille tähän valmiiksi muutaman linkin, jotta pääsette helposti alkuun selailussa.


Ensimmäisenä on tietenkin FUKSIT -osio, mistä löydätte itsellenne tärkeää tietoa. Jos elätte vielä epätietoisuudessa, ketkä ovat teidän tuutoreita, niin huoli pois. Jokaisesta tuutorista on esittely kuvan kera, joten naama tulee heti tutuksi. Fukseille osiosta löytyy myös tärkeitä linkkejä esim. YTHS:n ja DASin sivuille. Vahva suositukseni on tutustua SOOLiin tulevia talvipäiviä ajatellen.


Koko syksy on pullollaan erilaisia tapahtumia, joiden takana yleensä on hallitus. Samalla tavoin kuin tuutorit esittelivät itsensä, niin on hallituskin raapaissut itsestään esittelyt kuvien kanssa. Tulemme näyttäytymään teille tulevina viikkoina, jolloin kerromme lisää sekä itsestämme että hallituksesta. Jos haluat ottaa varaslähdön, niin käy katsomassa meidän kokoonpano sekä miten vaikutetaan! (pssst.... meillä on meneillään myös kampanja, Annoin säälistä Lapikkaalle, johon voit tutustua tästä)


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä on Lerpake. Tämä on Lapikkaan oma lehtinen, joka julkaistaan sähköisesti. Eli ei siis lehtinen, mutta blogi. Tai vastaava. Lerpakkeeseen lisäillään sisältöä viikottain (ei kesällä, koska mekin tarvittiin lomaa). Sisältö vaihtelee laidasta laitaan: välillä omia tuntemuksia opiskeluista, haastatteluja, virallisia tiedotuksia, random skeidaa jne. Kaikki tähän mennessä julkaistut artikkelit löydät Lerpakkeen etusivulta tai kategorioiden alta. Jos sulla on halua skrivaa juttuja, niin otahan yhteyttä meihin vaikka Facen kautta.


Tässä on muutama linkki, joilla pääset alkuun. Onneksi olkoon opiskelupaikasta ja teretulemast! Jos haluat antaa palautetta puutteista tai mahdollisesti onnistumisista, niin laita koodia tai sano jollekin meidän tiimistä. Keitä kuuluu Lerpake -tiimiin? Tsekkaa hallitus osio.


Syksyn pimeyttä odotellen


Lasse