BLOGIN TOIMITUS

Tänä vuonna Lerpakkeen toimitus koostui kolmesta hallituslaisesta: Selina toimi päätoimittajana sekä Teo ja Laura toimitussihteereinä. He ovat kynäilleet ja koonneet Lerpsuun postauksia, jotta keskiviikkoisin blogin puolelta löytyisi uutta luettavaa.

Mutta mitä blogin toimituksen pestit tarkemmin sisältävät? Lerpakkeen päätoimittaja saa hienon tittelin lisäksi ylläpitää ja vastata Lapikkaan blogista. Päätoimittaja tavallisesti oikolukee, kokoaa ja julkaisee tekstit Lapikkaan nettisivuille. Sekä päätoimittaja että toimitussihteerit suunnittelevat ja ideoivat yhteistyössä postausaikataulun, jonka kautta jokainen pääsee hyödyntämään luovuuttaan ja kertoilemaan vapaamuotoisesti itseään kiinnostavista aiheista. 

Miksi hakea Lerpakkeen toimitukseen?

Selina: Lerpakkeen parissa työskentely on ollut oikein ihanaa puuhaa. Ensimmäisenä hallitusvuonna toimin toimitussihteerinä ja nyt olen saanut olla päätoimittajan roolissa. Päätoimittajana on mukavaa, kun saa itse pohtia minkälaisia juttuja tulee julkaisuun, tottakai huomioiden toimitussihteerien toiveet. Lerpakkeessa toimiminen on ollut mukavaa ja on ollut hauskaa päästää kirjoittelemaan ja suunnittelemaan erilaisia postauksia. Suosittelen kaikille niille Lerpaketta, keillä on halua kirjoittaa ja tuottaa erilaisia blogipostauksia. 

Teo: Lerpakkeen toimitussihteerin homma on rentoa ja mukavaa, sillä kirjoitettavaa tulee lähinnä oman halukkuuden mukaan. Olen päässyt kirjoittamaan itselle mieluisista aiheista nimen omaan omalla tyylilläni. Kirjoittelu tuo mukavaa vastapainoa muille hallituspesteille, eikä se ainakaan itselleni ole tuntunut raskaalta kouluhommien lomassa. Suosittelen tätä pestiä jokaiselle, joka tykkää kirjoittaa ja käyttää luovuuttaan, sillä loppujen lopuksi näissä hommissa rajat ovat melko häilyvät ja ideoimaan pääsee hyvinkin vapaasti!

Lape:  Lerpakkeen toimituksen epävirallisena jäsenenä haluan todeta, että tässä on pesti, johon kannattaa hakeutua! Toivottavasti itse saan jatkaa vielä kauan Luota Lapeen -palstan ylläpitäjänä, sillä lapikaslaisten auttaminen on elämäni suola.