BLOGIN TOIMITUS

Tänä vuonna Lerpakkeen toimitus koostui kolmesta hallituslaisesta: Teo toimi päätoimittajana sekä Joonas ja Jani toimitussihteereinä. He ovat kynäilleet ja koonneet Lerpsuun postauksia, jotta keskiviikkoisin blogin puolelta löytyisi uutta luettavaa.

Mutta mitä blogin toimituksen pestit tarkemmin sisältävät? Lerpakkeen päätoimittaja saa hienon tittelin lisäksi ylläpitää ja vastata Lapikkaan blogista. Päätoimittaja tavallisesti oikolukee, kokoaa ja julkaisee tekstit Lapikkaan nettisivuille. Sekä päätoimittaja että toimitussihteerit suunnittelevat ja ideoivat yhteistyössä postausaikataulun, jonka kautta jokainen pääsee hyödyntämään luovuuttaan ja kertoilemaan vapaamuotoisesti itseään kiinnostavista aiheista. 

Parasta Lerpakkeen toimituksessa?

Teo: Lerpakkeen päätoimittajana parasta on ollut vapaa työskentely, jossa luovuuttaan on saanut käyttää paljon. Omia ideoitaan pääsee toteuttamaan helposti ja toimitustiimin kanssa hommat jakautuvat tasaisesti.

Joonas: Itse olen nauttinut vapaista raameista ja värittelystä. Toki toimitusryhmä ympärilläni on ollut hauska porukka ja homma on luistanut sitäkin kautta. 

Jani: Parasta Lerpakkeen toimitussihteerin hommissa on ollut mahdollisuus tehdä juttuja oman mielenkiinnon mukaisesti, vaikka suuret linjat päätoimittaja päättääkin.

Lape:  Lerpakkeen toimituksen epävirallisena jäsenenä haluan todeta, että tässä on pesti, johon kannattaa hakeutua! Toivottavasti itse saan jatkaa vielä kauan Luota Lapeen -palstan ylläpitäjänä, sillä lapikaslaisten auttaminen on elämäni suola.