LIIKUNTAVASTAAVA

Liikuntavastaavan pestissä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia liikunnallisia tapahtumia jäsenistölle, kuten Roosa ja Urho ovat tänä vuonna tehneet. Tätä pestiä voi kuvailla ns. matalan kynnyksen vastuualueeksi, koska useimmiten liikuntavastaavia on vähintään kaksi. Tapahtumia voi luoda laidasta laitaan. Pesistä, norsufutista, ruskaretkeilyä, laskettelua, skumppajoogaa... you name it. Suosittelen myös kehittelemään ainejärjestöjen välisiä liikuntatapahtumia yhdessä muiden ainejärjestökollegoiden kanssa. Rollossa on huikeat liikuntamahdollisuudet, liikuntavastaavana pääset hyödyntämään näitä mahdollisuuksia. 

Parasta liikuntavastaavan pestissä?

Roosa: Erityisesti uusien urheilutapahtumien järjestämien; esimerkiksi vaelluksen suuren suosion määrä oli ihan parasta!

Urho: Liikuntavastaavan pestissä parasta on ollut nähdä Lapikaslaisten aktiivinen osallistuminen ja into liikkumista ja liikuntatapahtumia kohtaan. Positiivinen palaute tapahtumista on lämmittänyt liikuntavastaavan sydäntä. Eniten ylpeyttä kannan Arctic Hockey Cupin ja Lapikkaan syysvaelluksen suosiosta.