SOMEVASTAAVA

Somevastaavat toimivat yhdessä viestintävastaavien kanssa tiiminä. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi Lapikaspostin kirjoitus vuoroviikoin ja Instagramin, Facebookin sekä TikTokin päivitys tapahtumista ja tiedotettavista asioista. Somevastaava pääsee käyttämään omaa luovuuttaan grafiikoita tehdessään ja tekstejä kirjoitellessaan. 

Tänä vuonna Lapikkaan somevastaavina ovat toimineet Emmi, Aapo ja Velmeri. Syksylle saimme myös uuden vahvistuksen tiimiimme, kun Joonas liittyi mukaan uudeksi somevastaavaksi.

Parasta somevastaavan pestissä?

Emmi: Somevastaavana parasta on ollut Tiktokkien teko ja julkaisu. Lapikkaan TikTok tuli tällä kaudella uutena meille ja onkin ollut kiva päästä testailemaan sitä erilaisia videoita tehden. Myöskin tapahtumissa somen päivitys on ollut yksi paras asia. Mielestäni on ihana jälkeenpäin katsoa, mitä kaikkea ollaan tehtykään erilaisissa tapahtumissa ja niistä jää kivat muistostoorit Instagramin kohokohtiin. Somevastaavana pääsee käyttämään omaa luovuuttaan ja tekemään stooreista ja grafiikoista oman näköisiään.

Aapo : Somevastaavana on ollut mukavaa päästä suunnittelemaan Lapikkaan somen ilmettä ja toteuttamaan visioita. Omaa suosikkipuuhaani oli luoda erilaisia grafiikoita Lapikkaan tapahtumiin pitkin vuotta!