TOIMIHENKILÖ

Toimihenkilö on mukana ainejärjestön toiminnassa matalalla kynnyksellä. Pestiin ei kuulu laillista velvollisuutta osallistua hallituksen kokouksiin, vaan toimihenkilö hoitaa ainoastaan sovitut tehtävät. Ainejärjestötoiminnassa voi siis olla mukana juuri itselleen sopivalla tavalla, kuten esimerkiksi satunnaisesti tapahtumien järjestämiseen osallistumalla tai Talvipäivien bussimatkalle ohjelmaa ideoimalla. Toimihenkilöt toimivat myös tarvittaessa jäsenistön ja hallituksen välisenä äänitorvena. Tänä vuonna Lapikkaalla on ollut viisi toimihenkilöä: Minna, Emmi, Netta, Joel & Elina.


Parasta toimihenkilön pestissä?

Netta: Parasta toimihenkilön pestissä on se, että saa olla mukana hallitushommissa ja tapahtumien järkkäämisessä oman aikataulun mukaan. Samalla pääsee näkemään miten hallitus toimii, vaikka ei itse ole mukana.

Minna: Parasta toimihenkilönä olemisessa on ollut se, että on päässyt vielä mukaan ainejärjestöhommiin just sen verran kuin ite kerennyt😊 Eli loistava pesti eläköityvälle hallituslaiselle tai sellaiselle, joka vielä pohtii hallitushommiin ryhtymistä!