YRITYSYHTEISTYÖ-VASTAAVA

Tänä vuonna Lapikkaan hallituksen yritysyhteistyövastaavan pestiä on hoitanut Samu, näihin saappaisiin astuneena hän on huolehtinut hallituksen ja eri yritysten välisistä yhteistöistä. 

Käytännössä: Yritysyhteistyövastaava osallistuu talousjaoston kokouksiin. Tällä tavoin yritysyhteistyövastaava on mukana ideoimassa erilaisia yhteistöitä myös muiden ainejärjestöjen edustajien kanssa. Päätehtävänä kuitenkin on, että yritysyhteistyövastaava ottaa yhteyttä yrityksiin esimerkiksi tapahtumien tuotesponsorointien tiimoilta. Myös tuotetilausten kilpailuttaminen on olennainen osa tätä vastuualuetta.


Parasta yritysyhteistyövastaavan pestissä?

Samu: Yritysyhteistyö on pestinä suhteellisen uusi ja siinä pääsee neuvottelemaan yritysten ja järjestöjen kanssa mahdollisista sponsoroinneista tai yhteistyö kuvioista. Tässä pestissä voi päästää luovuuden valloilleen. Tänäkin vuonna järjestettiin ensimmäisen kerran Rokin kanssa yhteinen tapahtuma. Tässä pestissä pääsee sosialisoitumaan ja verkostoitumaan, mikä ei varmasti koskaan ole haitaksi tulevaisuutta ajatellen!