YRITYSYHTEISTYÖ-VASTAAVA

Tänä vuonna Lapikkaan hallituksen yksi uusi pesti on ollut yritysyhteistyövastaava. Näihin saappaisiin astunut Heini on huolehtinut hallituksen ja eri yritysten välisistä yhteistöistä. 

Käytännössä: Yritysyhteistyövastaava osallistuu talousjaoston kokouksiin. Tällä tavoin yritysyhteistyövastaava on mukana ideoimassa erilaisia yhteistöitä myös muiden ainejärjestöjen edustajien kanssa. Päätehtävänä kuitenkin on, että yritysyhteistyövastaava ottaa yhteyttä yrityksiin esimerkiksi tapahtumien tuotesponsorointien tiimoilta. Myös tuotetilausten kilpailuttaminen on olennainen osa tätä vastuualuetta.


Parasta yritysyhteistyövastaavan pestissä?

Heini: Koska tällaisenaan tämä pesti oli hallituskautemme uutukainen, niin olen päässyt vapaasti kokeilemaan ja lähestymään monenlaisia yrityksiä. Tähän pestiin liittyen uusia oivalluksia ja kehitysideoita onkin kertynyt ensimmäisen kokeiluvuoden myötä. Onneksi kukaan ei oletakkaan, että ensimmäisen hallituskauden jälkeen tämä pesti olisi täysin valmis. Siksi voinkin luottaa siihen, että seuraava yritysyhteistyövastaava pystyy nostamaan Lapikkaan yritysyhteistyöt vieläkin korkeammalle! Konkreettisista yritysyhteistöistä haluan vielä hetken muistella menneen silliksen yhteistyönä saatuja tuotteita, sillä yllättävän pitkään katselin mm. useampaa herkullista sipsipussia olohuoneeni nurkassa. :D