REKRY

HALLITUSREKRY


Hallitusrekry on alkanut! Lapikas etsii hallitustoiminnasta innostuneita jäseniään liittymään ensi kauden 2021 hallitukseen. Käy alla olevien kuvakkeiden alta lukemassa lisää eri vastuualueista.

Q&A

Miten haen hallitukseen? 

Uusi hallitus kootaan Lapikkaan syyskokouksessa joulukuussa. Ilmoitat kiinnostuksestasi hallitukseen tämän hetkisen hallituksen jäsenille ja saavut syyskokoukseen. Niin helppoa se on! Kokouksen edetessä hallituksen kokoamiseen, joku hallituslaisista asettaa sinut ehdolle hallitukseen 2021. Puheenjohtajan lisäksi hallitukseen valitaan 5-12 jäsentä.

Pitääkö vastuualue valita ennen hakemista?

Ei suinkaan. Vastuualueisiin kannattaa tutustua, jotta tietää mitä kaikkea hallitustoiminta pitää sisällään, mutta hallitukseen hakiessa ei vielä tarvitse olla 100% varmuutta. Vastuualueet jaetaan hallituksen 2021 ensimmäisessä kokouksessa tammikuussa.


Miten puheenjohtajaksi haetaan?

Puheenjohtaja on ainut vastuualue, johon henkilö nimetään syyskokouksen aikana. Hakuprosessi on samankaltainen kuin hallitukseen hakiessa, olet nykyiseen hallitukseen yhteydessä ja pyydät, että joku nykyinen hallituslainen asettaa ehdolle puheenjohtajaksi haluavat ja heistä valitaan puheenjohtaja seuraavalle kaudelle. 


Milloin syyskokous on?

Syyskokous järjestetään tänä vuonna 5.12. ja tarkempi kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. Vallitsevasta tilanteesta johtuen pidämme syyskokouksen etänä, joten kaikilla on mahdollisuus osallistua tietokoneen välityksellä. Onko sinulla kysyttävää tai haluat asettaa itsesi ehdolle hallituskaudelle 2021? Ole nykyiseen hallitukseen yhteydessä täyttämällä tämä lomake: