HALLITUSREKRY

Hallitusrekry on alkanut! 

Nyt on mahdollisuus päästä mukaan vaikuttamaan Lapikkaan hallituksen kautta ainejärjestötoimintaan vuodelle 2024. Alla olevista painikkeista pääset tutustumaan tarkemmin hallituspesteihin. Tämän sivun lopusta löytyy lomake, jonka täyttämällä voit asettua ehdolle tulevaan hallitukseen. 


Haussa olevat tehtävät:

Q&A:

Miten haen hallitukseen? 

Uusi hallitus kootaan Lapikkaan syyskokouksessa 2023, jonka ajankohta ilmoitetaan jäsenistölle myöhemmin. Hallitukseen haetaan ilmoittamalla tämän hetkisen hallituksen jäsenille kiinnostuksestasi esimerkiksi sivun alalaidasta löytyvän lomakkeen kautta. Lisäksi syyskokoukseen on suotavaa saapua. 

Syyskokouksen edetessä hallituksen kokoamiseen, voit itse kertoa olevasi käytettävissä tai joku hallituslaisista asettaa sinut ehdolle hallitukseen 2024. Puheenjohtajan lisäksi hallitukseen valitaan 5-12 jäsentä.

Pitääkö vastuualue valita ennen hakemista?

Ei suinkaan. Vastuualueisiin kannattaa tutustua, jotta tietää, mitä kaikkea hallitustoiminta pitää sisällään, mutta hallitukseen hakiessa ei vielä tarvitse olla 100% varmuutta pestistä. Vastuualueet jaetaan hallituksen 2024 ensimmäisessä kokouksessa tammikuussa.

Miten puheenjohtajaksi haetaan?

Puheenjohtaja on ainut vastuualue, johon henkilö nimetään syyskokouksen aikana. Hakuprosessi on samankaltainen kuin hallitukseen hakiessa, olet nykyiseen hallitukseen yhteydessä ja pyydät, että joku nykyinen hallituslainen asettaa ehdolle puheenjohtajaksi haluavat ja heistä valitaan puheenjohtaja seuraavalle kaudelle. 

Milloin syyskokous on?

Syyskokouksen ajankohta ja paikka päätetään hallituksen kokouksessa 9.11. Syyskokouksen kokouskutsu lähetetään jäsenistölle sähköpostitse.


Asetu ehdolle hallitukseen tai esitä kysymys alla olevan lomakkeen kautta: